Principal » general » Nokia, CapGemini și infoDev Kick Off Innovation Africa Summit-ul din Kenya

Nokia, CapGemini și infoDev Kick Off Innovation Africa Summit-ul din Kenya

general : Nokia, CapGemini și infoDev Kick Off Innovation Africa Summit-ul din Kenya


Aproximativ 200 de factori politici de top din Africa, dezvoltatori, antreprenori și întreprinderi private se află în prezent într-o dezbatere intensă de trei zile la summitul Open Innovation Africa (OIAS) din Nairobi, Kenya, de astăzi, 28-30 mai 2012.

OIAS este pusă împreună pentru a stimula discuțiile, explorând în același timp rolul întreprinzătorului, inovării și TIC în Africa, în rândul participanților. De asemenea, va explora inovațiile transformative necesare pentru a aborda cu succes multe din provocările cu care se confruntă Africa în prezent. Summit-ul este destinat să-i ajute pe liderii africani să găsească modalități de a stimula inovația tehnologică în contextul lor local.

Tema summitului din acest an este "Leadership in Innovation" și este al doilea de acest fel, care ar aduce în prim plan, conducerea necesară pentru a accelera antreprenoriatul și inovarea africană, pentru a atinge obiective ambițioase pentru dezvoltarea socio- continentul. Summitul este organizat de Nokia, CapGemini și infoDev, un program de tehnologie, antreprenoriat și inovare în cadrul Băncii Mondiale.

Potrivit vicepreședintelui Nokia, Relații corporative și mediul de afaceri pentru Orientul Mijlociu și Africa, Jussi Hinkkanen "Acest eveniment subliniază faptul că Nokia și infoDev cred în puterea parteneriatelor, iar Africa este pregătită pentru o revoluție antreprenorială. "Fără o inovație deschisă, care să permită un mediu de afaceri și colaborare fără probleme, crearea de noi întreprinderi inovatoare și soluții relevante la nivel local devine incredibil de provocatoare", a spus el.

Vorbind, de asemenea, pe summit, managerul de programe al InfoDev, Valerie D'Costa, spune: "Vrem ca" comutatorul "să facă clic pe mintea factorilor de decizie, a inovatorilor și a liderilor de afaceri care pot imagina schimbarea și a face acest lucru. În cele din urmă, dorim ca aceasta să conducă la crearea de noi întreprinderi durabile care să creeze noi locuri de muncă. Atât Nokia, cât și infoDev consideră că inovațiile mobile pot schimba viața în bine, ducând la îmbunătățiri în educație, sănătate, agricultură și mijloace de trai generale ".

Citește și: Când cineva iese din viața ta ...

După ani de zile îndelungate în domeniul TIC, Africa se dezvoltă acum ca inovator recunoscut în domenii precum incluziunea financiară și dezvoltarea aplicațiilor mobile, demonstrată de numărul tot mai mare al firmelor de pe continent care se află în competiție pe scena internațională. Summit-ul va celebra, de asemenea, câștigătorii competiției deschise "Idei pentru inovație", un concurs online organizat la începutul anului pentru transformarea ideilor în afaceri de succes.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul infoDev sau pagina Web OIAS a Nokia.

Recomandat
Lasă Un Comentariu