Principal » general » Nokia Browser 1.5 este aici

Nokia Browser 1.5 este aici

general : Nokia Browser 1.5 este aici

Nokia Africa de Vest a găzduit o conferință pe data de Miercuri pentru a discuta despre noul browser Nokia care comprima și optimizează conținutul web pentru a putea naviga mai rapid și pentru a economisi costurile de date. Iată câteva informații importante despre acest produs.

Ce este browserul Nokia?
Browserul Nokia este un browser web conceput pentru a vă economisi bani și a se potrivi paginilor web pe ecranul dispozitivului. Browserul Nokia comprimă și optimizează conținutul web pentru dispozitivul dvs., astfel încât să puteți naviga mai rapid pe web și să economisiți costurile de date. Browserul Nokia are 3 moduri de vizionare, cum ar fi Coloana, Vizualizare pagină și Vizualizare PC

Cum pot economisi costurile de date când folosesc Nokia Browser?
Browserul Nokia are rolul de a economisi bani pe costurile de date. Browserul Nokia comprimă și optimizează site-urile web pentru dispozitivul dvs. cu până la 90%, astfel încât traficul de date este mai mic.

Paginile comprimate asigură, de asemenea, de până la de 4 ori viteza altor browsere atunci când furnizează conținut pe dispozitiv.

Care este fila Featured în browserul Nokia?
Fila Recomandată conține linkuri (Rețea socială, Știri, Divertisment, Informații și aplicații Web) pe care Nokia vă recomandă, cum ar fi site-uri și servicii locale.

Paginile de pornire ale browserului Nokia ajută consumatorul să găsească cel mai bun conținut, sugerând legături relevante local pentru a furniza conținut relevant. În cadrul filelor recomandate, fila WEB APP ajută, de asemenea, livrarea către aplicațiile web pentru consumatori care se execută în browser, permițând consumatorului să acceseze informații așa cum ar fi dacă aplicația ar fi rezidentă pe dispozitiv.

Glisați funcționalitatea în browserul Nokia?
Funcția de glisare permite consumatorului cu dispozitive cu atingere activă să treacă din dreapta, din stânga și din jos pentru a accesa Favorite (afișează site-uri de top vizitate frecvent de utilizator), Istoric (site-uri vizitate recent de utilizator) și Caracteristici (conținut recomandat utilizatorului ) din browserul Nokia.

De asemenea, citiți: Fotografii: Ingerii lui Moverick se află în vizor cu Samsung Galaxy K zoom

Proxy serverele au grijă de compresie înainte de livrarea consumatorului comprimat.

Versiunea 1.5 va include opțiuni precum:

Administrator de descărcări
- Permiteți utilizatorilor să navigheze în timp ce descarcă

- Susține Pauza și reluați descărcarea

Manager de parole
- Elimină nevoia de a introduce informații de fiecare dată când un utilizator accesează un site care necesită autentificare

Îmbunătățiri Facebook
- Încarcă fișierul pentru a partaja fotografii
- Redare îmbunătățită
- Logare mai rapidă

Bara de instrumente de conectare actualizată
- Bara de instrumente simplă și intuitivă
- Un singur clic pentru activități comune

Bara de categorii: Accesați o singură atingere la Opțiuni, Pagină curentă, Preferințe și Web

Un câmp pentru Căutarea și adresa web, care se dublează și ca bara de progres

Vizionare pe ecran complet, pentru o experiență mai bună a utilizatorului.

Compatibilitate
Browserul Nokia este compatibil cu telefoanele s40 și este implicit pentru browserele C2-03, fiind de asemenea accesibil prin dosarul colecțiilor pentru dispozitive precum C3-00.

Instalați browserul Nokia
Dacă browserul Nokia nu este preîncărcat în aparat, îl puteți descărca din magazinul Nokia sau browser.ho.com/en de pe dispozitiv.

Recomandat
Lasă Un Comentariu