Principal » general » Nokia Astound lansează în Statele Unite cu caracteristici Symbian OS PR 2.0, dar ...

Nokia Astound lansează în Statele Unite cu caracteristici Symbian OS PR 2.0, dar ...

general : Nokia Astound lansează în Statele Unite cu caracteristici Symbian OS PR 2.0, dar ...

Nokia a lansat Astound pe rețeaua T-mobile din SUA, dar asta nu are nici o consecință directă pentru noi aici, în Nigeria, desigur. Cu excepția faptului că Astound - o variantă a modelului sexy C7 - este lansată cu un nou browser, portret QWERTY pe ecran, și ecran separat pentru introducerea textului pe ecran. Oh, și acolo, de asemenea, SWYPE aruncat în bună măsură. Știi ce înseamnă asta ... Sau ce ar trebui să însemne asta.

Da; Astound lansează cu caracteristici ale mult așteptată actualizare PR2.0. Deci, orice altceva este egal, utilizatorii C7, N8 și E7 ar trebui să jubileze cu așteptarea că actualizarea mult așteptată a PR2.0 este la colț.

Dar nu începeți să vă bucurați încă; gluma ar putea fi pe tine. Vedeți, Nokia a anunțat, de asemenea, că actualizarea mare, pe care am așteptat-o, nu va fi disponibilă până la - așteptați - Summer. Nu vom primi aceste caracteristici noi pana in vara! Mai devreme de iunie; nu-i așa?

Poate cineva să-mi dea un motiv bun pentru utilizatorii actuali Symbian ^ 3 să nu se simtă rău în legătură cu acest lucru? PR2.0 este aparent gata. De ce ar trebui să obțină Astound și restul gamei Symbian ^ 3?

Recomandat
Lasă Un Comentariu