Principal » general » Nokia anunță X7 - Entertainment Extreme

Nokia anunță X7 - Entertainment Extreme

general : Nokia anunță X7 - Entertainment Extreme

Nokia a anunțat lansarea pe piață a telefonului Nokia X7, primul său smartphone de divertisment de 4 inch. Fabricat din sticlă călită și oțel inoxidabil fără sudură, acesta oferă un design unic și durabil, care se va ține departe de mulțime. Oferind toate avantajele celui mai recent sistem de operare Symbian, Symbian Anna, este o experiență rapidă și fluidă de navigare pe Internet pentru derularea colecției de muzică. Citiți mai departe pentru detalii.

Ecranul AMOLED capacitiv de 4 inch oferă 16 milioane de culori și o rezoluție de 640 x 360 pixeli. Și este făcut din Corning Gorilla Glass, așa că nu se va sparge dacă pierzi controlul în timpul unei mișcări în jurul Asphalt 5 HD.

Acest dispozitiv este conceput pentru divertisment și include mediile pe care le creați. Camera de focalizare de 8 megapixeli oferă și o înregistrare video de 720p și un blitz cu LED dublu. Nokia X7 vine cu card de memorie de 8 GB preinstalat, cu o memorie de operare de până la 350MB încorporată. Poate suporta carduri MicroSD de până la 32 GB.

Dispozitivul are o dimensiune de 119, 7 x 62, 8 x 11, 9 mm (subțire la margini) și cântărește 146g. Acesta oferă conectivitate Pentaband 2G / 3G și suport WiFi WiFi 802.11 b / g / n. Acesta oferă un conector audio de 3, 5 mm pentru căști.

Bateria 1200mAH este evaluată pentru o durată de așteptare de până la 450 de ore și timp de convorbire de 4, 5 ore pe o rețea 3G - mai lungă decât GSM.

Telefonul Nokia X7 vine cu navigare gratuită prin intermediul celor mai recente hărți Ovi. Există mesaje prin Nokia E-mail și vă puteți conecta la Facebook, Twitter și RenRen (în China) folosind Nokia Social. Este livrat cu Galaxy on Fire HD și Asphalt 5 HD preinstalat. Și există alte mii de jocuri și aplicații excelente pe Ovi Store.

De asemenea, citiți: Etisalat extinde Easynet pe SIM-uri obișnuite

Nokia X7 va fi disponibil în Q2 2011 și, înainte de impozite și subvenții pentru operatori, va costa 380 €.

Mai multe imagini și informații la Nokia Conversations.

Recomandat
Lasă Un Comentariu