Principal » general » Nokia adoptă Windows Phone ca platformă principală pentru smartphone-uri

Nokia adoptă Windows Phone ca platformă principală pentru smartphone-uri

general : Nokia adoptă Windows Phone ca platformă principală pentru smartphone-uri

Scrisoare deschisă de la CEO Stephen Elop, Nokia și CEO Steve Ballmer, Microsoft

GLOBAL - Astăzi, la Londra, cele două companii noastre au anunțat planurile pentru un parteneriat strategic amplu, care combină punctele forte ale companiilor noastre și construiește un nou ecosistem mobil la nivel mondial. Parteneriatul mărește amploarea noastră, ceea ce va avea ca rezultat beneficii semnificative pentru consumatori, dezvoltatori, operatori de telefonie mobilă și companii din întreaga lume. Amândoi suntem incredibil de încântați de călătoria pe care o avem împreună.

În timp ce detaliile specifice ale afacerii sunt elaborate, iată un scurt rezumat al activității noastre:

• Nokia va adopta Windows Phone ca strategie principală pentru smartphone-uri, inovatoare pe partea superioară a platformei în domenii precum imagistica, unde Nokia este lider de piață.

• Nokia vă va ajuta să conduceți și să definiți viitorul Windows Phone. Nokia va contribui cu expertiza sa pe designul hardware, suportul lingvistic și va ajuta Windows Phone la o gamă mai largă de puncte de preț, segmente de piață și geografii.

• Nokia și Microsoft vor colabora îndeaproape la dezvoltarea, inițiativele comune de marketing și o foaie de parcurs comună de dezvoltare pentru a se alinia la evoluția viitoare a produselor mobile.

• Bing va furniza servicii de căutare Nokia prin intermediul dispozitivelor și serviciilor Nokia, oferind clienților acces la capacitățile de căutare de generație următoare ale Bing. Microsoft adCenter va oferi servicii de publicitate de căutare pe linia de dispozitive și servicii ale Nokia.

• Nokia Maps va fi o parte esențială a serviciilor de cartografiere ale Microsoft. De exemplu, Maps ar fi integrat cu motorul de căutare Microsoft Bing și cu platforma de publicitate adCenter pentru a forma o experiență locală de căutare și publicitate unică.

De asemenea, citiți: O examinare instantanee a WhatsApp Messenger

• Acordurile extensive de facturare ale operatorilor Nokia vor permite utilizatorilor să achiziționeze mai ușor servicii de telefoane Nokia Windows Phone în țările în care utilizarea cardurilor de credit este scăzută.

• Instrumentele de dezvoltare Microsoft vor fi utilizate pentru a crea aplicații pentru a rula pe telefoanele Nokia Windows, permițând dezvoltatorilor să folosească cu ușurință acoperirea globală a ecosistemului.

• Microsoft va continua să investească în dezvoltarea serviciilor Windows Phone și cloud, astfel încât clienții să poată face mai mult cu telefonul, pe parcursul vieții lor personale și personale.

• magazinul de conținut și aplicații al Nokia va fi integrat cu Microsoft Marketplace pentru o experiență mai consumatoare pentru consumatori.

Fiecare dintre noi aduce la masa masă incredibilă. Istoria Nokia de inovare în spațiul hardware, scara hardware la nivel mondial, istoria puternică a creației de proprietate intelectuală și a activelor de navigație sunt a doua. Microsoft este un lider în domeniul software-ului și al serviciilor; expertiza incredibilă a companiei în crearea de platforme reprezintă ocazia ca miliardele de clienți și milioane de parteneri să-și scoată mai mult din dispozitive.

Împreună, avem unele dintre cele mai admirate branduri din lume, printre care Windows, Office, Bing, Xbox Live, NAVTEQ și Nokia. Avem, de asemenea, o înțelegere comună a ceea ce este nevoie pentru a construi și a susține un ecosistem mobil, care include întreaga experiență de la dispozitiv la software pentru aplicații, servicii și piață.

Astăzi, bătălia se mișcă de la unul dintre dispozitivele mobile la unul din ecosistemele mobile, iar punctele forte aici sunt complementare. Ecosistemele se dezvoltă atunci când ajung la scară, când sunt alimentate de energie și inovație și când oferă beneficii și valoare fiecărei persoane sau societății care participă. Aceasta este ceea ce creăm; aceasta este viziunea noastră; aceasta este lucrarea pe care o conducem din această zi.

De asemenea, citiți: Nu apare actualizarea BB10; BlackBerry PlayBook este mort

Există și alte ecosisteme mobile. Vom întrerupe.

Vor fi provocări. Le vom birui.

Succesul necesită viteză. Vom fi rapizi.

Împreună, vedem oportunitatea și avem voința, resursele și dorința de a reuși.

Sursă


Gandurile mele

După ce am folosit dispozitivele Symbian de ani de zile și am folosit recent un dispozitiv Windows Phone 7, cred că acesta este un meci făcut în ceruri. Acest lucru aduce cele mai bune din ambele lumi - Nokia nu ar fi doar un alt Windows Phone OEM, ci "contribuie expertiza pe optimizarea hardware-ului, suportul lingvistic, personalizarea software-ului și contribuind la aducerea Windows Phone la o gamă mai largă de puncte de preț, și geografii " .

Acest lucru indică, de asemenea, că telefoanele Nokia Windows vor avea mai mult sprijin global - inclusiv Nigeria, deoarece Nokia aduce platforma lor mai largă pe piață.

Scuzați-mă, vă rog, dar când este primul dispozitiv de telefoane Nokia Windows care lovește piața? Vreau cu disperare că smartphone-ul cu o interfață curată și elegantă, o cameră superbă, o calitate excelentă a sunetului, hărți gratuite, browser superb, afișare WVGA, copiere și lipire, multifuncționalitate și alte caracteristici superbe.

Nokia, vă rugăm să implementați acest lucru bine. Vă rog. Sau nu te voi ierta. Pentru toți ceilalți, spun "Bun venit la telefoanele Nokia Windows ".

Recomandat
Lasă Un Comentariu