Principal » general » Nimeni nu ar trebui să-și blige dispozitivul pentru a primi o actualizare de software

Nimeni nu ar trebui să-și blige dispozitivul pentru a primi o actualizare de software

general : Nimeni nu ar trebui să-și blige dispozitivul pentru a primi o actualizare de software

Chiar ieri, cineva a făcut o plângere că nu a primit încă actualizarea Android ICS pe Samsung Galaxy S2, în ciuda faptului că actualizarea a fost împinsă către utilizatorii din întreaga lume. Firește, câțiva geeki bine înțeles au intervenit pentru a-și rezolva problema. A fost direcția pe care a luat-o soluția care ma făcut amuzată.

Clipeste
La sfârșitul zilei, soluția care i-a fost împinsă a fost că ar putea obține Sandwich Ice Cream pe galaxia sa S2 prin intermitent. Această soluție poate funcționa pentru geeks, dar este o comandă înaltă pentru consumatorul principal. Nu este nici o greșeală faptul că fiecare tutorial intermitent vine cu o declarație de declinare a responsabilității că sunteți pe cont propriu dacă trebuie să mergeți mai departe pentru a bloca dispozitivul. Intermiterea unui dispozitiv poate părea simplă pentru persoana geeky / techie, dar nu face nici o greșeală despre aceasta, este departe de a fi direct la persoana medie.

Producătorii trebuie să se asigure că actualizările de software sunt împinse, astfel încât toată lumea să o primească (și în timp util) și nimeni nu ar trebui să treacă vreodată pe traseul intermitent pentru al obține.

Urați Apple tot ce vă place (dacă sunteți o astfel de persoană care este capabilă de asta), dar adevărul să fie spus, ei sunt singurul producător de telefonie mobilă care au obținut acest lucru software-ul de actualizare aproape de o arta plastica. Luați în considerare faptul că, dacă nu a trebuit să jailbreak iPhone-ul dvs. (caz în care sunteți cel mai probabil un geek / techie din nou), chiar vechi iPhone 3GS va fi obtinerea iOS6. Acesta este un suport uimitor. Nici un alt producător nu o înlătură așa.

De asemenea, citiți: Specificațiile Microsoft Lumia 535

Înțeleg că alți producători au de multe ori dispozitive multiple în gama lor, dar Galaxy S2 a fost un dispozitiv emblematic. În timp ce Samsung a făcut o actualizare disponibilă pentru aceasta, nu ar trebui să se întâmple că luni după ce a fost emisă o actualizare, un dispozitiv nu ar fi trebuit să-l primească încă. Îmi amintesc că unii utilizatori Nokia E7 au experimentat ceva similar cu actualizarea lui Belle când a fost împins cu ceva timp în urmă. O actualizare oficială este inutilă pentru un utilizator dacă nu ajunge la el.

Nimeni nu ar trebui să fie nevoit să-și blige dispozitivul pentru a primi o actualizare de software. Nimeni.

Recomandat
Lasă Un Comentariu