Principal » general » Nu mai multe fotografii blurry mobile?

Nu mai multe fotografii blurry mobile?

general : Nu mai multe fotografii blurry mobile?

Spuneți-mi că sfârșitul este aproape de fotografiile mobile neclare și că mi-ai dat ceva să zâmbești.

Vedeți, îmi place fotografia, de fapt dragostea este cuvântul. Cred că dacă banii nu ar fi un factor, camera de telefon ar fi primul lucru pe care îl consider în alegerea unui dispozitiv mobil.

Nu pot sta camerele de telefon care transformă o ființă vie într-una din mogue. Răspunsul meu este întotdeauna "a făcut producătorul într-adevăr să includă o cameră pe acest dispozitiv?"

Ok, acest post nu este despre mine și dragostea mea pentru fotografie, despre o nouă tehnologie în flash.

Un producător de electronice elvețian STMicroelectronics a declarat că are soluția de a face fotografii perfecte cu un telefon mobil, în condiții de iluminare redusă. Această soluție este un nou tip de cip pentru controlul blițului LED.

Chipul STCF04 a fost produs cu un super condensator, iar STMicroelectronics precizează că un astfel de super-condensator va permite blitz-urilor să rivalizeze flash-urile xenon-ului găsite în camerele portabile

Acest cip permite blițului să producă izbucniri de lumină de 40 W, ceea ce reprezintă o îmbunătățire cu adevărat mare față de cea mai mare putere de 2W a blițului cu LED-uri. Această putere suplimentară va produce o luminozitate echivalentă cu o lumină de iluminat în aer liber.

STCF04 este greutate redusă, măsurând 3mm pe fiecare parte și costă 1, 25 £.

Opinia mea: Cred că acest lucru este suficient de mic și eficient din punct de vedere al costului pentru a se încadra în telefonul de astăzi, chiar și cei din gama bugetară redusă.

Acest chip va vedea adoptarea timpurie?

Acest lucru este sfârșitul imaginilor neclare și începutul pentru imagini mai bune pe telefonul mobil.

Vreau doar să văd camerele răzuibile răzuite. Care-i treaba ta?

De asemenea, citiți: App Review: Am încercat Shazam Lite și bine ...
Recomandat
Lasă Un Comentariu