Principal » general » Nu; IPad 128GB nu este inovație

Nu; IPad 128GB nu este inovație

general : Nu;  IPad 128GB nu este inovație

Sunt atât de obosit de modul în care cuvântul Inovare este aruncat în jurul atunci când vine vorba de orice Apple. Recent, Apple a anunțat iPad-ul și boom-ul de 128 GB, unul dintre adepții Twitter și nenumărați alții care au luat-o la social media pentru a salva o altă "inovație" de la Apple. Glumești cu mine? Inovare?

Nu pun la îndoială faptul că 128 GB într-un dispozitiv mobil este un lucru frumos de făcut. Ceea ce pun la îndoială este faptul că se etichetează drept inovație fără o analiză profundă adecvată. Cum te uiți la inovațiile adevărate de la Apple, cum ar fi iPhone, iPad, iPod și MacBook Air super-subțire, te întorci și numi o inovație? Iartă-mă dacă realitatea mea nu este distorsionată.

Sunt o persoană Android, la alegere, dar algelențele deoparte aș vrea să subliniez câteva motive pentru care nu cred că reculul memoriei recente pentru iPad se clasifică drept inovație.

  1. În primul rând, pentru cei care au uitat, principala țintă a noului iPad de 128 GB este clienții de afaceri și cu numai câteva zile rămase până la lansarea tabletei Surface Pro, puteți vedea că aceasta este o măsură reacționară de la Apple. La fel ca iPad Mini, pe care Steve Jobs a jurat-o nu s-ar întâmpla.
  2. Un alt lucru este că, deși nu poate fi cel mai fierbinte dintre procese, 128GB a fost disponibil pentru ceva timp acum pe un dispozitiv mobil. Tot ce este necesar este un dispozitiv cu memorie internă de 64 GB și o extensie suplimentară de 64 GB prin microSD. În plus, veți obține prețul mai ieftin decât oferta oferită de Apple.
  3. Serios pentru prețul de vânzare la început (799 dolari), nu veți fi mai bine să obțineți un laptop?
De asemenea, citiți: Cum să extrageți imagini din Microsoft Word

Dacă ești fan Apple, nu-l suport. Fiecare dintre ei este ceva ce-l urmez. Dar vă rugăm să ne salvați uneori linia de inovare (Bine, poate de cele mai multe ori).

În actualizarea recentă a software-ului către Ice Cream Sandwich și Jelly Bean, Samsung a diferențiat de la concurenții săi cu îmbunătățiri majore ale software-ului. Unele dintre aceste îmbunătățiri au inclus:

Smartstay care ține ecranul atâta timp cât detectează fața în timp ce este utilizat,

Fereastră multiplă care vă permite să rulați simultan 2 aplicații și acum celebra linie Galaxy Note care a reînviat un lucru mort numit Stylus.

Ce a numit majoritatea blogurilor Tech aceste caracteristici? Gimmicky. Ei l-au bătut și au continuat și despre cum nimeni nu le va folosi. Dacă utilizați sau ați utilizat un dispozitiv Samsung echipat cu îmbunătățirile menționate mai sus, veți aprecia cu adevărat atenția care a urmat în a face dispozitivul un adevărat companion inteligent.

Când a fost anunțată nota Galaxy, majoritatea blogurilor tech le-au spus că au murit la sosire. "Samsung a reîncărcat din nou", a spus mulți.

Acum hai să întoarcem masa. Să presupunem că toate aceste caracteristici se încorporează, de exemplu, în iOS 6. Vom fi torturați de fanii iOS și de numeroasele bloguri despre modul în care toate aceste caracteristici sunt atât de inovatoare, cum Apple știe ce doresc utilizatorii și de ce prețurile cu amănuntul costisitoare ale produselor Apple pot fi justificate cu astfel de îmbunătățiri minunate.

Într-adevăr, permiteți-mi să fiu sincer. Salvează-mi taurul. Nu există nimic revoluționar sau inovatoare în ceea ce privește iPad-ul de 128 GB. S-ar putea să fiu de acord cu asta de la unii utilizatori "platform independent" / iOS, dar adevărul pe care ei îl spun este amar. Ceea ce aștept este următoarea generație a iPhone-ului pentru a vedea inovația pe care o va veni Apple.

De asemenea, citiți: MOBILITATE Afacere: TECNO H5 pentru N11, 500

Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos și nu țineți nimic înapoi, noroc!

Recomandat
Lasă Un Comentariu