Principal » general » Coșmar pe Palm Street

Coșmar pe Palm Street

general : Coșmar pe Palm Street

Citirea prin experiența recentă a lui Dayo cu telefonul său Nokia 5800 îmi amintește de câteva ori că am fost prins într-o pistă îngustă. Povestea pe care o am astăzi este cea a modului în care m-am apropiat de a-mi călca vechiul Palm Treo 700p în decembrie 2007. Iată povestea:

A fost aproape un coșmar. Cumparam un Treo 700p pe reteaua Reltel (acum ZOOMmobile). Pe data de 8 decembrie 2007, aventurosul meu a mers la portalul mobil Palm și a verificat secțiunea software. Acolo mi sa spus să descarc aplicația software MyPalm dacă ar fi fost prima dată când am descărcat software de la ei. Desigur, a fost prima dată, așa că am descărcat cu fidelitate și am transferat fișierul de instalare la Treo 700p.

Au apărut probleme când am inițiat procedura de instalare. 700p pur și simplu reinițializați și imediat după ce logo-ul Palm a venit, a reveni din nou și a continuat acea buclă. Am făcut o resetare moale (prostie, ca și cum nu ar fi fost ceea ce telefonul făcea deja): nada . Am scos bateria: nada . Pur și simplu a continuat să se retragă într-o buclă neîntreruptă.

Fiecare utilizator de telefon se teme de acest scenariu. Fiecare proprietar de smartphone se tem în mod special. Poate însemna începutul sfârșitului.

După aproximativ 15 minute de reîncărcare neîntreruptă de către Treo 700p, am încărcat laptopul și am introdus CD-ul care a venit cu caseta de vânzări a lui Treo. Acolo, am găsit un manual detaliat (manualul de hârtie conținea doar informații despre efectuarea unei resetări a sistemului). Pe manualul CD-ului, am găsit următoarele informații:

Resetare sistem
O resetare a sistemului, numită și resetare sigură sau caldă, poate fi utilă dacă dispozitivul dvs. se blochează sau se blochează în timpul unei resetări moi. Efectuarea unei resetări a sistemului vă permite să ieșiți din bucla și să restaurați funcționalitatea limitată a dispozitivului pentru a dezinstala o aplicație terță parte care cauzează problema. Rețineți că, după o resetare a sistemului, trebuie să efectuați o resetare soft pentru a restabili funcționalitatea completă, inclusiv funcțiile fără fir, pe dispozitiv.

1. Apăsați butonul de eliberare a portierei bateriei și glisați ușa bateriei în jos pentru al scoate din dispozitivul inteligent Treo 700P.
2. În timp ce apăsați și țineți apăsat pe navigatorul cu 5 căi, utilizați vârful stiloului pentru a apăsa ușor butonul de resetare de pe spatele dispozitivului.
3. Când apare ecranul cu sigla, eliberați Sus.
4. Ștergeți aplicația terță parte suspectată că cauzează problema.
5. Realizați o resetare soft.

Am urmat pașii cu succes până la numărul 3, dar nu am putut găsi aplicația MyPalm ofensatoare în cadrul aplicațiilor, deci nu am putut să o șterg. În cele din urmă, folosind un manager de fișiere pe care l-am instalat mai devreme, i-am înșelat aplicația necinstiți, am resetat soft-ul (pasul 4) și 700p-ul meu a revenit în formă bună.

De asemenea, citiți: Specificațiile Innjoo Fire Plus

Pfiu!

Apoi tocmai tocmai tocmai am început călătoria pe Palm Street și apoi această incidență mi-a trântit aproape aventura. Mulțumesc lui Dumnezeu că nămolul sa terminat repede!

Din nefericire, aceste întâlniri nu au întotdeauna sfârșituri fericite. Cu câteva luni în urmă, am rulat o actualizare de firmware pe telefonul meu Nokia E90 și l-am călcat. Soluție: o excursie de 2 săptămâni la Nokia Care. Dar atunci, acea poveste este pentru o altă zi ...

Recomandat
Lasă Un Comentariu