Principal » general » Nigerian Networks Bundle date generice cu abonamente BlackBerry

Nigerian Networks Bundle date generice cu abonamente BlackBerry

general : Nigerian Networks Bundle date generice cu abonamente BlackBerry

De ceva timp acum, compania Airtel Nigeria a inclus date generice de 1GB împreună cu planul BlackBerry Complete. Recent, Glo a început de asemenea să îmbine 3GB cu planul lunar BlackBerry Complete. Aceste evoluții ar trebui să permită utilizatorilor BlackBerry de pe ambele rețele să transmită audio și video fără să fie debitate conturile preplatite. Acest lucru se datorează faptului că, în mod prestabilit, serviciile BIS ale rețelelor nu acceptă streaming.

Practic, ceea ce avem acum este o valoare mai mare pentru abonații BlackBerry din Nigeria. În primul rând, primesc datele BIS acum nelimitate, și în al doilea rând, aceste generice generoase.

Mi-a dat seama că este interesant că, în apărarea datelor de la Android, cineva a folosit această evoluție ca argument că rețelele oferă acum planuri de date mai ieftine pentru utilizatorii non-BlackBerry. Iată un extras din comentariul:

Android devine popular și furnizorii de rețele își schimbă terenul pentru a se adapta la acestea. Timp de câteva luni, planurile Airtel 1GB BB completă și socială au fost deschise altor smartphone-uri și așa cum ați spus că Glo a urmat exemplul cu planul său de 3 GB. Mă aștept ca ceilalți doi să facă același lucru în lunile următoare. Acest lucru nu demonstrează că problema consumului de date este exagerată?

Acest lucru este ciudat. Utilizatorii BlackBerry primesc mai multă valoare și care este interpretat ca rețele care găzduiesc Android? Nu înțeleg. Utilizatorii care nu utilizează BlackBerry sunt capabili să exploateze BlackBerry largesse nu înseamnă în nici un fel ceea ce a fost depus în comentariul de mai sus. Exploatările de rețea au existat de-a pururi. Sunt acolo și profitând de utilizatori în ciuda intențiilor operatorilor.

De asemenea citiți: Statul Nigerian Mobile Eco-system

Dacă rețelele doresc cu adevărat să împingă date mai ieftine pentru utilizatorii de Android, de ce nu doar să își ajusteze pachetele de date generice și să ofere 1GB sau 3GB pentru N1, 500 pe lună? Așa aș face. Acestea fiind spuse, planurile generice de date devin din ce în ce mai accesibile și, ca oricare altcineva, accesibilitatea mai mare este binevenită.

Dacă sunteți utilizator BlackBerry pe Airtel sau Glo, acum știți că ar trebui să puteți reda fluxuri media, deoarece operatorul v-a oferit un pachet generic pentru a face acest lucru. Ar trebui, de asemenea, să puteți împărtăși aceste date generice prin intermediul Mobile Hotspot pe smartphone-urile BlackBerry 7.

Sincer, sunt un pic gelos, pentru că nu folosesc în prezent un smartphone BlackBerry. Ei bine, BB10 nu mai este departe.

Recomandat
Lasă Un Comentariu