Principal » general » Aplicații lingvistice nigeriană pe Android

Aplicații lingvistice nigeriană pe Android

general : Aplicații lingvistice nigeriană pe Android

În vânătoarea mea recentă de aplicații din Magazinul Google Play, am dat peste două aplicații lingvistice care cred că merită să le împărtășiți astăzi. Primul este aplicația aYoruba dezvoltată de Genii Games (Àsà), în timp ce al doilea este ! Na-asu Igbo: Salutări care au fost dezvoltate de grupul Ikenga Development.

aYourba
Primul, care este ayoruba, care, după cum sugerează și numele, este o aplicație din Yoruba care preda elementele de bază și chiar și aspectele complicate ale limbii Yoruba. Acesta este foarte cuprinzător, cu mai multe categorii, cum ar fi alfabete, numere, părți ale corpului, felicitări și jocuri.

Dimensiunea fișierului pentru aYoruba este de 5, 8mb, ceea ce este foarte potrivit având în vedere diferitele categorii pe care le oferă aplicația. Există, de asemenea, un ghid audio pe măsură ce atingeți orice cuvânt pe care doriți să îl învățați, astfel încât să puteți afla și pronunția.

Totul în ayurba îmi aduce note întregi, deoarece este atât cuprinzător, auditiv și grafic totul gratuit.

Na-asu Igbo: Salutări I

Aplicația a doua limbă pe care o voi discuta este Na-asu Igbo. Titlul de mai sus este de fapt numele complet al aplicației și după ce l-am instalat, am săpat-o pentru a afla ofertele. Așa cum se menționează în denumire, toate ofertele de aplicații sunt saluturi de bază și câteva cuvinte legate de asta. aYoruba, menționată mai sus, oferă mult mai multe cuvinte și are audio pe care Igna Na-asu îi lipsește.

Na-asu Igbo tradus înseamnă "Pentru a vorbi Igbo" este cu siguranță un efort frumos de a vă introduce în limba Igbo, dar mai mult de lucru trebuie să fie puse în ea. Printre alte categorii disponibile se numără Aflați cuvinte, Carduri Flash și Mod Quiz. Un alt lucru de remarcat a fost că atingerea categoriei Flashcards blochează aplicația; mereu.

De asemenea, citiți: HP Cumpăra Palm - Hurray!

Concluzie

Acestea erau cele două aplicații lingvistice pe care le-am putut găsi în Magazinul Google Play pentru Android. Dacă utilizați și alte aplicații de limbă nigeriană, indiferent de platforma dvs. de operare pe care o utilizați, faceți acest lucru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu