Principal » general » Nigerian Govt să distribuie telefoane de 10m fermierilor

Nigerian Govt să distribuie telefoane de 10m fermierilor

general : Nigerian Govt să distribuie telefoane de 10m fermierilor

Ministerul Federal al Agriculturii și Dezvoltării Rurale promovează un proiect de portofel electronic în rândul agricultorilor, iar fermierii vor primi îngrășămintele și sprijinul pentru semințe prin telefoanele mobile. Agricultorii vor primi, de asemenea, informații despre anotimpurile agricole, prețurile produselor, datele de livrare a îngrășămintelor și perioadele de insuficiență. Potrivit rapoartelor de știri, guvernul federal a încheiat planuri de a distribui 10 milioane de telefoane către fermierii din întreaga țară, ca parte a acestui proiect. Proiectul este în colaborare cu Ministerul Tehnologiei Comunicațiilor, care a fost raportat că a discutat deja cu diferiții furnizori de servicii cu privire la modul de executare a proiectului. Aparent, furnizorii de rețele au convenit să își extindă rețelele mai adânc în zonele rurale pentru un acces mai mare.

Îmi place ideea de e-portofel și ideea de a împinge în timp util informații și actualizări pentru fermieri pe câmpuri. Mă simt însă foarte ferm că guvernul nu are nici o afacere care să distribuie telefoane către fermieri atunci când problemele de infrastructură mai presante se holbează pe toată lumea în față. Ce zici de drumuri, canale de irigare, alimentare cu combustibil și facilități de depozitare pentru produse, printre altele? Apropo, fermierii vor avea, de asemenea, lămpi solare pentru încărcarea telefoanelor.

Cumva, nu pot să scot sentimentul că acesta este un alt proiect de elefant alb - o altă idee al cărui cost - N60 miliarde - va fi disproporționat de utilitatea sau valoarea sa. Dacă guvernul ar fi lăsat fermierii să-și achiziționeze singur propriile telefoane, aș fi mai entuziasmat de asta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu