Principal » general » Nigeria preia conducerea, fiind lansat cel mai accesibil telefon Nokia Nokia 103

Nigeria preia conducerea, fiind lansat cel mai accesibil telefon Nokia Nokia 103

general : Nigeria preia conducerea, fiind lansat cel mai accesibil telefon Nokia Nokia 103

În concordanță cu strategia de conectare a următorului miliard, Nokia, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a prezentat cel mai accesibil telefon mobil - Nokia 103 din Nigeria. Nigeria este prima piață care lansează acest nou dispozitiv, proiectat special pentru oamenii care își cumpără primele telefoane.

Nokia 103 este destinat persoanelor care caută un telefon accesibil și practic, care le oferă experiențele esențiale necesare pentru a le ajuta să progreseze din punct de vedere economic și social, fără a compromite designul și calitatea.

În afară de aspectul său proaspăt, capacul durabil împotriva zgârieturilor și tastatura antipraf, Nokia 103 este proiectat cu o durată lungă de viață a bateriei - 27 de zile în așteptare și până la 11 ore de convorbire. Alte caracteristici includ lanterna încorporată, radio FM, ceas de vorbire și tonuri de apel MP3.

Vicepreședintele Nokia Africa de Vest, James Rutherfoord, a declarat că alegerea Nigeriei ca piață principală pentru acest dispozitiv subliniază importanța pieței nigeriene și necesitatea de a împuternici milioane de nigerieni care urmează să achiziționeze un telefon mobil.

Nokia este singura companie care furnizează dispozitive mobile oamenilor în aproape toate piețele din lume, în segmente economice. Din cei 7 miliarde de oameni ai lumii, 3, 2 miliarde de oameni nu au telefon încă datorită în mare parte constrângerilor economice.

Potrivit domnului Rutherfoord, "Nokia a scazut treptat bariera de intrare pe piata, crescand in acelasi timp capacitatea dispozitivelor noastre si oferind telefoane cu design contemporan proaspat". Nokia se angajează să ajute la mobilizarea următoarei generații - următorul miliard și mai târziu - și să se asigure că au acces la avantajele tehnologiei mobile. Cu Nokia 103, Nokia face conectivitatea mobilă o realitate pentru consumatorii cu venituri mai mici.

De asemenea, citiți: Ghidul unui începător MacBook la portul USB de tip C
Recomandat
Lasă Un Comentariu