Principal » general » Nigeria depășește Africa de Sud ca cel mai mare utilizator din Africa de la Opera Mini

Nigeria depășește Africa de Sud ca cel mai mare utilizator din Africa de la Opera Mini

general : Nigeria depășește Africa de Sud ca cel mai mare utilizator din Africa de la Opera Mini


Nigeria a desființat Africa de Sud ca țară din Africa cu cel mai mare număr de utilizatori pe browserul Opera Mini, potrivit celui mai recent raport al Statelor Mobile Web, emis astăzi de către Opera Software.

Nigeria a eliminat China și Africa de Sud pentru a termina luna martie ca țara # 5 la nivel mondial pentru utilizatorii lunari unic de la Opera Mini, în creștere de la poziția din februarie ca # 7. Acum, doar Rusia, Indonezia, India și Ucraina sunt în fața Nigeriei în ceea ce privește utilizatorii lunari unici.

Până în prezent, Africa de Sud și-a menținut poziția de top în Africa și a ocupat locul șase pe plan mondial pentru cel mai mare număr de utilizatori de la Opera Mini, în numai cinci luni de la lansarea rapoartelor Statul Mobile Web în aprilie 2008. Nigeria a debutat în top 10 în martie 2009, dar a fost mai puțin stabil în poziția sa, uneori renunțând complet la listă.

În ciuda tendințelor precedente, Nigeria a înregistrat o creștere constantă în lista celor mai mari țări de operațiuni Opera Mini începând din septembrie 2010: cheltuind două luni pe locul al nouălea, al optulea și pe al șaptelea, înainte de a crește în martie până în # 5 - loc.

În anul până în martie 2011, Nigeria a înregistrat o creștere de 143, 5% a numărului de utilizatori unici de la Opera Mini, comparativ cu o creștere de 67% în Africa de Sud. În aceeași perioadă, Africa de Sud a înregistrat o creștere mai mare a numărului de afișări lunare de pagină și de transfer de date (99, 5% și, respectiv, 95, 5%) comparativ cu Nigeria (87, 7% și, respectiv, 80, 0%).

De asemenea, citiți: Google, Motorola și Lenovo: Sneaky

"Nigeria este o țară de urmărit", a spus Jon von Tetzchner, co-fondator, Opera Software. "Va fi foarte interesant să constatăm dacă stinderea sa în topul țării africane pentru Opera Mini se dovedește a fi un rezultat unic sau începutul unei tendințe pe termen lung pentru navigarea prin telefon mobil în Africa".

Opera este cel mai popular browser mobil din Africa de Sud și din Nigeria, rezultatele obținute de StatCounter în martie, care arată că Opera are o cotă de 67, 5% pe piața browserului mobil în Africa de Sud și 87, 7% în Nigeria. Opera are o cotă de piață de 71, 8% pentru navigarea pe dispozitive mobile în toată Africa.

Citiți raportul Statul complet al serviciului Web mobil la adresa opera.com/smw/

Recomandat
Lasă Un Comentariu