Principal » general » Nigeria nu este o piață smartphone pentru Nokia - Asha este asul

Nigeria nu este o piață smartphone pentru Nokia - Asha este asul

general : Nigeria nu este o piață smartphone pentru Nokia - Asha este asul

Ieri, când am publicat știri despre BlackBerry, care a luat locul numărul unu de smartphone-uri în Nigeria, au existat unele preocupări din partea celor care au simțit că BlackBerry nu ar fi putut să-l împiedice pe Symbian deoparte.

Ei bine, am o autoritate bună că Nokia nu văd cu adevărat Nigeria ca pe o piață smartphone. Acesta este și motivul pentru care gama Lumia nu este vândută oficial în Nigeria încă. Nu mă întrebați de sursele mele. Nu le pot dezvălui.

Dar revelația este șocantă; nu-i așa? Dar asta nu este totul. De asemenea, am o bună autoritate ca Nokia să împingă gama Asha să ia parte din piață de la RIM / BlackBerry. Suna ciudat pentru mine, deoarece gama Asha nu este o platformă pentru smartphone-uri. Asha nu are aplicații multi-tasking și native terțe părți, dar este iubit de rețele, deoarece operatorii ajung să păstreze toate veniturile din date spre deosebire de scenariul cu serviciul BlackBerry Internet Service, în care sunt distribuite veniturile.

Mă îndoiesc dacă asta înseamnă că operatorii nu-i plac BlackBerry. Îi place foarte mult și o împing peste tot. Această comprimare a datelor, pe care BIS le oferă, a fost explicată aici și este foarte benefică pentru rețelele operatorilor.

Dar Nokia este cu siguranță corectă în legătură cu faptul că Nigeria nu este o piață smartphone. Aproximativ 80-90% din telefoanele mobile utilizate în țară sunt non-smartphone-uri. Uimitor, dar adevărat. Ca atare, împingerea lui Asha nu este o idee rea. Cu toate acestea, înseamnă că Nokia renunță aici la segmentul smartphone-urilor.

Nu este de mirare că BlackBerry a găsit călări ușor.

Cu toate acestea, mă întreb dacă ar fi atât de rău ca Nokia să poată pune la dispoziție dispozitivele Lumia aici, chiar dacă este fără fanfară.

De asemenea, citiți: Facebook Messenger: cea mai descărcată aplicație cu rating de o stea

Lucruri intrigante; dreapta? Care sunt gandurile tale despre toate astea - Nigeria fiind o piata telefonica, nu Lumia, si Asha versus BlackBerry?

Recomandat
Lasă Un Comentariu