Principal » general » Nigeria cade pe lista Top 10 de pe lista Opera

Nigeria cade pe lista Top 10 de pe lista Opera

general : Nigeria cade pe lista Top 10 de pe lista Opera

Pentru prima dată în mai multe luni, Nigeria a căzut pe lista celor mai importante zece țări ale Opera Mini, în timp ce Vietnamul și-a făcut debutul.

Iată și alte statistici din raport:

  • Nokia și Sony Ericsson sunt de departe cele mai populare branduri de telefoane alese de utilizatorii Opera Mini din CSI
  • Utilizatorii din primele 10 țări economisesc până la 672 milioane USD pe lună sau peste 8, 1 miliarde USD pe an

In spatele scenei

Aparent, o parte a creșterii fenomenale a utilizării internetului mobil în Nigeria a provenit din practica generală a navigării gratuite ilegale, deoarece abonații trec în general taxele de rețea (de obicei, prin reglarea anumitor setări în Opera Mini, alături de alte aplicații de pe PC).

Recent, sa raportat că atât MTN Nigeria, cât și Zain Nigeria au făcut pași pentru a stopa această practică, blocând accesul la serverele de la Opera Mini, ceea ce a dus la scăderea utilizării. Dacă rețelele sunt în măsură să păstreze hackerii off serviciile lor de internet mobil, ne putem aștepta să vedem Nigeria cădea mai departe pe graficul Opera Mini.

Înrădăcinarea pentru navigarea gratuită ilegală din cauza presupuselor tarife ridicate ale internetului mobil necesită explorarea opțiunilor legale. De exemplu, exact același Opera Mini pe care hackerii îl folosesc pentru a ocoli taxele de rețea oferă economii incredibile în navigarea datorită tehnologiei sale de compresie.

Personal, am folosit Opera Mini pe scară largă și chiar și cu utilizarea mea greoaie, un abonament de 100mb pachet (costă doar N1, 000 pe lună) este mult mai adecvat atunci când este folosit pe Opera Mini. Chiar și internetul cu plată în avans se face mult mai economic.

De asemenea, citiți: Specificațiile Gionee P3s

Aceasta este o aplicație care ajută deja abonatul să reducă costurile cu până la 90% (ceea ce înseamnă navigarea este aproape liberă, chiar dacă într-adevăr te gândești la asta).

Este prea mult pentru a permite operatorilor de rețea să facă această marjă mică doar pentru a putea păstra viața serverelor Opera Mini în viață? În opinia mea, această nebunie de navigare gratuită nu este produsul sărăciei, ci al egoismului grosolan, al auto-centrării și al minții corupte.

Dar ce ne pasă?


Recomandat
Lasă Un Comentariu