Principal » general » Nigeria a dislocat Germania pe Opera Mini Top 10 Chart

Nigeria a dislocat Germania pe Opera Mini Top 10 Chart

general : Nigeria a dislocat Germania pe Opera Mini Top 10 Chart

În februarie, Mobility Nigeria a prezentat un articol de știri despre Armenia și Nigeria care au condus Mobile Web Growth în 2008.

În acest articol, echipa noastră editorială a declarat următoarele:

Dar, la rata actuală de creștere pe care o impinge Nigeria, nu ar trebui să fie cu mult înainte ca țara din Africa de Vest să apară pe lista Top 10 - și probabil să urce până la vârf. Nigeria este în prezent numărul 12 pe lista Top 35 de țări (utilizatori unici).

Aproximativ două luni mai târziu, această predicție sa întâmplat.

Într-o actualizare de e-mail pe care am primit-o de la Opera în această dimineață, compania a afirmat că " o creștere a utilizării Opera Mini în Nigeria a împins țara în top 10, înlăturând Germania ".

De ani de zile, am afirmat în repetate rânduri că mobilul este viitorul web-ului. Nu; desktop-urile și notebook-urile nu vor dispărea, dar dispozitivele mobile vor deveni de facto mijlocul de accesare a web-ului. Astăzi, mai mulți oameni accesează internetul prin intermediul telefonului mobil decât prin intermediul PC-urilor. Eu nu sunt profet. Dar eu am spus așa - acum câțiva ani.

Iată un citat din partea Jon von Tetzchner, CEO, Opera:

"Un telefon mobil va fi dispozitivul pe care majoritatea oamenilor îl folosesc pentru a accesa Web-ul. Pe măsură ce milioane de oameni descoperă în fiecare lună pe Web prin Opera Mini, furnizorii de conținut au o ocazie incredibilă de a profita de avantajul competitiv în acest nou mediu. Prin asigurarea pur și simplu a conținutului lor funcționează pe orice dispozitiv, se vor deschide la următoarea generație de utilizatori Web. "

N-aș fi putut spune mai bine decât asta.

Link-uri conexe:
1. Date mobile: Punerea în joc a internetului în Africa
2. Un caz pentru date mobile

De asemenea, citiți: Energizer Energy E550LTE este robust și fin
Recomandat
Lasă Un Comentariu