Principal » auto general » Urmatoarea generatie BMW i8 este un supercar electric

Urmatoarea generatie BMW i8 este un supercar electric

auto general : Urmatoarea generatie BMW i8 este un supercar electric

Știți despre supercarsele regulate de ardere a combustibilului. Când vă gândiți la o mașină super, nu vă gândiți la o mașină alimentată cu electricitate. Ce?! Cum sa întâmplat? Ei bine, AutomobileMag raportează că BMW dorește să se întâmple. Viitoarea lor generație i8 va deconecta motorul hibrid al predecesorilor săi pentru un motor electric (sau un set de motoare). Spuneți salutări mașinii sportive electrice BMW i8.

BMW i8 Electric: Cât de puternic?

Înainte de a începe să-ți întorci nasul, gândește-te că modelul next8 va scoate un motor de 750 CP de la motorul său alimentat de la baterie. În plus, bateriile din carne de vită vor oferi o gamă sporită de 482 de kilometri. Nu a fost făcută nici o mențiune privind viteza maximă sau accelerația.

Actualul model i8 (2015) are un motor hibrid. Are o gamă electrică de 37 de kilometri, poate ajunge la 0-100 km / h în 4, 4 secunde și are o viteză maximă de 250 km / h (155 mph). Asadar, masina sport electrica i8 va fi o imbunatatire imensa in ceea ce priveste ceea ce poate face o masina cu baterie.

Când veți avea șanse să vă distrați pe mașina BMW sport i8? Nimic mai devreme de 2022. Poate chiar până în 2023. Asta este încă destul de departe. Dar nimic nu te oprește să te scuzi de gând.

BMW nu este primul producător de automobile pentru a juca cu ideea unui supercar electric. Porsche a lucrat și la proiectul "Misiunea E".

Recomandat
Lasă Un Comentariu