Principal » general » Noua versiune Windows Phone 6 Starter Edition pentru piețele noi și emergente

Noua versiune Windows Phone 6 Starter Edition pentru piețele noi și emergente

general : Noua versiune Windows Phone 6 Starter Edition pentru piețele noi și emergente

Chiar după ce Microsoft a anunțat Windows Phone 7 Series, zvonurile au început să se plimbe că vor oferi o versiune de Windows Phone 6 una lângă cealaltă. Acum, pare să fie o confirmare oficială a acestui lucru - și suntem bifați.

De ce? În primul rând, ideea că această versiune este orientată spre "piețele emergente".

În al doilea rând, potrivit Bsquare, WP 6SE nu suportă servicii 3G pe rețelele GSM.

Exact ce înseamnă asta?

Țările africane și asiatice sunt țintele WP 6SE? Cum au ajuns la asta? Se traduce în dispozitive mai ieftine? Experiența arată că dispozitivele WindowsPhone sunt mai scumpe decât dispozitivele de aceeași clasă din competiție. De exemplu, media Windows non-3G costă încă un braț și un picior mai mult decât un dispozitiv compatibil cu 3.5G de la Symbian.

Rețineți că unele dintre cele mai vibrante piețe mobile de pe planetă sunt economiile emergente - Nigeria, India, Brazilia și alții. Aceste piețe au o prezență 3G mult mai puternică decât unele economii avansate. Statele Unite ale Americii sunt un exemplu al unei economii avansate cu prezență oribilă 3G.

Cum a explodat această idee?

În încheiere, ați încercat să vă înregistrați ca utilizator pe site-ul oficial al WindowsPhone 7 Series? Am făcut acum două săptămâni și v-ați imagina că Nigeria nu a fost inițial pe lista țărilor susținute? Aparent, cineva de la Microsoft a dat greșeli mari. Am fost miffed mare timp. Vestea bună este însă că, în prezent, Nigeria este listată acum.

Partea ridicolă este, există o secțiune intitulată "Telefonul meu curent este" pe formularul de înregistrare. Opțiunile prezentate aici sunt:

  • Un telefon Windows
  • iPhone
  • Droid
  • Nexus One
  • mure
  • Palm Pre
  • Alte smartphone-uri
  • Alte
De asemenea, citiți: Review: fMobi - cel mai bun client de Facebook pentru Symbian ^ 3?

Se pare că Microsoft nu consideră că cele două platforme smartphone din lume, Symbian, merită să concureze. În plus, este de scurtă durată să listați numai anumite produse din Android și WebOS. Desigur, Droid și Nexus One reprezintă doar un mic procent din vânzările Android (deși acestea ar putea fi binele actual al navelor-pilot).

Desigur, Microsoft nu poate fi atît de scurt încât să nu vadă că mlaștinile emergente formează în prezent unele dintre cele mai vibrante piețe de smartphone-uri?

Direcționarea dispozitivelor non-3G pe piețele emergente? Doh! Există șansa Microsoft de a extinde distribuția de piață a WindowsPhone; și din moment ce Android nu pare să fie într-un spectacol de putere în aceste părți încă, șansele ca oricine să lovească Symbian ca rege al junglei smartphone sunt încă lângă zero.

Susțineți-vă . Și așteptăm cu nerăbdare o concurență reală.

Credite:
Story prin experții WindowsMobile

Recomandat
Lasă Un Comentariu