Principal » general » Noul rege quad-core: LG Optimus G

Noul rege quad-core: LG Optimus G

general : Noul rege quad-core: LG Optimus G

Treceți peste Samsung Galaxy S III. Faceți un pas înapoi HTC One X. Există un nou rege quad-core, și de la LG. Acesta oferă un ecran spectaculos de 4.7 "WXGA (1280 x 768 pixeli) True HD IPS Plus (de 318ppi), memorie RAM de 2 GB, amplificare audio Dolby (știți cum îmi place muzica mea), o cameră de 13 megapixeli, Quad-core 1.5 GHz Krait cu GPU-ul Adreno, și există și gazdă pentru emisiuni TV și USB. În timp ce este fabricat din plastic (bah), este din material plastic de înaltă calitate și arată la fel de răcoros.

Nu sunt doar specificațiile. Băieții de la Arena GSM au evaluat această frumusețe a beastului și l-au lovit pe concurenții quad-core din apă. Iată un citat dacă trebuie să fii prea ocupat (sau leneș) să faceți clic pe:

Adevăratul șoc apare atunci când executăm referința Linpack, care este proiectată să utilizeze procesoarele multi-core. Optimus G a venit cu mult înaintea concurenților săi, că este aproape greu de crezut. Acesta a oferit de aproape trei ori performanța celui de-al doilea smartphone quad-core pe care l-am testat cu această ocazie.

E un șef acolo. Un adevărat G!

Acest tip drăguț este, de asemenea, primul smartphone complet touchscreen Android pe care îl văd cu un ecran de pornire care acceptă modul peisaj. Eureka! Nu sunt foarte sigur cu privire la LG Optimus UI v3.0, deși până când pot să-mi pun mâna pe una, dar până acum se pare ca o clona TouchWiz. Care nu este un lucru bun în cărțile mele. Nu sunt fan de TouchWiz, dar nu este un break-breaker. Iată un clip video:

Optimus G tocmai a fost lansat, și aici speră că LG îl împinge aici în Nigeria. Vreau una? duh; este numele meu Mo?

De asemenea, citiți: Telefon și SIM Combo, Plus Airtime gratuit, de la Etisalat
Recomandat
Lasă Un Comentariu