Principal » general » Noile QWERTY-uri Nokia - C3, E5 și C6

Noile QWERTY-uri Nokia - C3, E5 și C6

general : Noile QWERTY-uri Nokia - C3, E5 și C6

În mod clar, hotărâtă să conducă valurile întregi ale revoluției QWERTY care a avut loc în sectorul telefoniei mobile în ultimii ani, liderul pieței globale Nokia a anunțat trei dispozitive noi care ambalează tastaturi QWERTY.

Modelul C3 (stânga) este un dispozitiv S40 cu GSM / GPRS / EDGE (fără 3G) și surprinzător Wi-fi.

E5 (mijloc) este un dispozitiv S60 3rd Edition cu funcții GSM / GPRS / EDGE / 3G / 3.5G, Wi-fi, o cameră foto cu focalizare fixă ​​de 5 megapixeli, cu bliț LED, Bluetooth, GPS și o mufă audio de 3.5 mm alte caracteristici. La fel ca C3, vine într-un factor bloc.

Modelul C6 (dreapta) - o mișcare clară de către Nokia pentru a furniza specificații high-end pe un dispozitiv de la mijlocul gamei - este un dispozitiv S60 5th Edition cu o tastatură QWERTY complet alunecoasă laterală cu GSM / GPRS / EDGE / 3G / 3.5G, Wi-fi, Bluetooth, GPS, o cameră de 5 megapixeli și un touchscreen.

C6 este în esență un N97 Mini ambalat într-o carcasă mai ieftină. De altfel, toate cele trei dispozitive oferă prețuri uimitor de mici pentru caracteristicile pe care le împachetează, cu prețuri estimate de 90, 180 și, respectiv, 220 de euro.

Recomandat
Lasă Un Comentariu