Principal » general » IPod Touch nou poate fi anunțat pe 7 septembrie

IPod Touch nou poate fi anunțat pe 7 septembrie

general : IPod Touch nou poate fi anunțat pe 7 septembrie

Deși acest articol de știri nu se încadrează exact în sfera de aplicare a acestui site - dispozitivele mobile cu rețele radio încorporate, nu trebuie să uităm că dispozitive precum iPod Touch pot face pentru accesorii bune telefoanelor mobile.

În fiecare an, în fiecare an, Apple anunță produse noi, în special grupul de produse iPod. IPod Touch, în special, mă interesează.

Potrivit Bloomberg, o agenție de știri din SUA, și PCWORLD, evenimentul Apple din 2010 va avea loc pe 7 septembrie - abia două săptămâni de acum. Speculația evidentă aici este că va exista o revigorare a liniei iPod a produselor Apple. O altă previziune este că un televizor Apple numit iTV va fi, de asemenea, lansat.

Noul iPod Touch este speculat pentru a avea o cameră frontală și orientată spre față. Se poate, de asemenea, seamănă cu iPhone 4 în design și caracteristici hardware. Ca atare, ar trebui să așteptăm următoarele noi caracteristici hardware / software în noul ipod touch (Generația a 4-a).

  1. Frumos corp din sticlă de gorilă - un lucru minunat pe telefon
  2. Antena Wi-Fi externă
  3. Cameră frontală și din spate cu posibilitate de a utiliza Facetime (apeluri video prin Wi-Fi)
  4. Retina Display
  5. Am instalat iOS4 din fabrică
  6. Și, probabil, caracteristica de editare video a iphone 4; iMovie!
  7. 1 procesor GigaHertz (A4)
  8. RAM de 512 megabyte

Pentru cei dintre noi care au fost deținătoare de a cumpăra iPhone 4 din cauza prețului exorbitant (aproximativ 200000 Naira în Nigeria), aceasta este sansa ta de a utiliza de fapt, ceva aproape și poate la fel de minunat ca iPhone 4. iPod Touch 4a generație este probabil să fie un iPhone 4, dar fără antena GSM / 3G.

De asemenea, citiți: Airtel dezvăluie Clubul 10, pachet nou pentru tineretul nigerian

Ar trebui, prin urmare, să poată face tot ceea ce iPhone 4 poate face în afară de efectuarea și primirea apelurilor. Dar unii se pot pretinde că ar putea efectua apeluri, poate prin intermediul wireless (prin Wi-Fi), prin aplicații Skype sau Fring, de exemplu. Toate acestea depind de perspectiva ta.

Trebuie doar să vă avertizez că, având în vedere secretul Apple, toate aceste previziuni menționate mai sus pot fi doar speculații. Cu toate acestea, Apple nu ne-a eșuat de-a lungul anilor în anunțurile anuale din septembrie. Și cred că dacă se întâmplă ceva, acest lucru ar putea fi cel mai bine vândut iPod Touch din toate timpurile. S-ar putea să avem în curând în mâinile noastre un înlocuitor original iPhone 4.

Recomandat
Lasă Un Comentariu