Principal » auto general » Noua reglementare a dronelor din Nigeria: argumente pro și contra

Noua reglementare a dronelor din Nigeria: argumente pro și contra

auto general : Noua reglementare a dronelor din Nigeria: argumente pro și contra

Un dronă este un vehicul aerian fără pilot (UAV). Utilizarea dronilor devine un eveniment destul de comun în Nigeria. Inițiații și întreprinzătorii tineri, în special în domeniul producției media / video, pun aceste gadget-uri într-o manieră creativă. Cu toate acestea, prin lege, oricine dorește să zboare cu un dron în Nigeria de acum înainte, este obligat să obțină un permis de la Oficiul de Securitate Națională (ONSA) și Autoritatea Nigeriană de Aviație Civilă (NCAA).

Regulamentul Drone în rezumat

Declarația oficială prevede că:

"Prin urmare, nici o agenție guvernamentală, o organizație sau o persoană nu va lansa un RPA / UAV în spațiul aerian nigerian, în orice scop, fără a obține permisul necesar din partea NCAA și ONSA.

"În plus, operatorii trebuie să asigure respectarea strictă a condițiilor stipulate în permisele lor și cerințele Nig.CAR *."

* Nig.CARs = Regulamentele privind aviația civilă din Nigeria.

Această dezvoltare este obligată să introducă blocaje enervante în procesul de desfășurare a dronelor de către mass-media, companiile de producție multimedia și altele asemenea. Cu toate acestea, într-o țară în care securitatea este o problemă importantă, poate că preocuparea guvernului nu este în întregime ireală. O întrebare importantă: agențiile de securitate nigeriană au capacitatea de a poliția spațiul aerian al țării și de a monitoriza, de fapt, zborurile cu avionul?

Dacă țara nu posedă astfel de capacități de monitorizare, acest nou regulament va înăbuși inovația de la folosirea legitimă de către indivizi și organizații, în timp ce infractorii au o zi nelucrătoare, care, oricum, nu respectă regulamentul.

Ești interesat de drone? Citiți articole despre drone din arhivele Mobility Arena.

Recomandat
Lasă Un Comentariu