Principal » general » Netbook-uri, Mini Notebook-uri, Tablet PC-uri și mobilitate

Netbook-uri, Mini Notebook-uri, Tablet PC-uri și mobilitate

general : Netbook-uri, Mini Notebook-uri, Tablet PC-uri și mobilitate

Când se uită la mobilitate, punctul de focalizare implicit este telefonul mobil, fie că este un smartphone sau smartphone. Cu toate acestea, în ultimii ani, mobilitatea a asimilat treptat netbook-uri, mini-notebook-uri și tablet PC-uri. De altfel, unele dintre aceste dispozitive mobile noi au radio și modemuri wireless încorporate.

La Mobility Nigeria (și compania noastră soră, Alireta), suntem de părere că este timpul să extindem domeniul de aplicare al acestui site web pentru a acoperi aceste dispozitive. De exemplu, aici, la birou, folosim un netbook Acer AspireOne, care este de dimensiunea unui mic notebook-hard cover - mai mic decât jurnalul tipic de birou și foarte mobil. Unele netbookuri sunt mai mici decât acestea.

Noul netbook Nokia (broșura 3G) a redus în continuare decalajul dintre computere și smartphone-uri. Mai mulți producători se află în această direcție. Este doar o chestiune de timp înainte ca acestea să devină mai multe dispozitive mobile de masă.

Am creat o secțiune pentru netbook-uri, mini-notebook-uri și tablet-uri în Forumurile MobilityNigeria. Utilizatorii și vizitatorii pot posta știri și pot discuta despre aceste dispozitive, precum și pentru a găsi ajutor cu privire la problemele cu care se pot confrunta cu ei.

Aveți un netbook sau tablet PC? Ai jucat cu unul? Care este poziția dvs. în mobilitate?

Recomandat
Lasă Un Comentariu