Principal » general » NCC numește un consorțiu pentru implementarea portabilității numerelor

NCC numește un consorțiu pentru implementarea portabilității numerelor

general : NCC numește un consorțiu pentru implementarea portabilității numerelor

Portabilitatea numerelor mobile (MNP) este un subiect despre care nigerienii au fost pasionați. Fiind la mila calității QoS (Quality of service) de la operatori, mulți au apelat la cererea de MNP ca o ieșire. Cu MNP, un abonat poate trece la o altă rețea, dar își păstrează numărul.

Comisia de comunicare nigeriană (NCC) a făcut acum pași concreți în privința portabilității numerelor propuse prin numirea unui consorțiu format din trei companii pentru implementarea serviciilor de portabilitate a numerelor propuse.

Mai jos este o excepție de la articolul de știri de pe site-ul NCC:

Nigerian Communications Commission, NCC, în weekend, a declarat că a desemnat un consorțiu format din trei companii care să pună în aplicare serviciile de portabilitate a numerelor propuse, ceea ce va permite utilizatorilor de telefonie din Nigeria să treacă de la o rețea la alta fără a-și pierde numărul.

Consorțiul Interconnect / Saab Grintek / Telecordia a fost anunțat de către comisie ca fiind furnizorul preferat al serviciului după prezentările tehnice, financiare și demo de către furnizorii de licitații.

Portabilitatea numerelor va permite abonaților să se mute în rețele alternative când nu se mai bucură de calitatea serviciilor obținute de la operatorii lor actuali sau atunci când nu mai sunt mulțumiți de tarifele oferite de abonații lor actuali. Ei vor păstra în continuare numerele lor inițiale, indiferent de noua rețea din care pot obține serviciile lor.

Sursă

Sper că implementarea va fi rapidă. Cu diferite oferte suculente din diferite rețele, există presiunea de a comuta. Cu toate acestea, trecerea acum ar însemna o schimbare a numărului meu mobil. Cu MNP în loc, nu ar trebui să vă faceți griji despre pierderea numărului dvs. atunci când comutați.

De asemenea, citiți: MTN are un plan de date Daily Unlimited pentru doar N150

Ce credeți despre acest proiect? Va rezolva MNP problemele noastre QoS? La ce rețea veți trece și de ce? Să avem comentariile dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu