Principal » general » Nabi Tablet: un mare cadou de Crăciun pentru copilul tău?

Nabi Tablet: un mare cadou de Crăciun pentru copilul tău?

general : Nabi Tablet: un mare cadou de Crăciun pentru copilul tău?


Copiii dvs. ar trebui să utilizeze comprimate? Ei bine, unii producători spun acum că tabletele nu sunt destinate numai adulților. Nu văd niciun motiv pentru care un copil nu ar trebui să dețină un comprimat. Aceasta este exact propunerea FUHU (dezvoltator de aplicații) și Toys R Us (o jucărie și comerț cu amănuntul de produse pentru copii), odată cu introducerea tabletei Nabi.

Tableta Nabi este un dispozitiv Android care a fost conceput în funcție de experiența utilizatorilor în rândul copiilor, dar, de asemenea, adulții ar putea considera că este minunat să lucreze. Iată o foaie scurtă de specializare a tabletei Nabi:

  • Ecran: ecran de 7 inch, 800 x 480 rezoluție
  • Procesor: procesor Cortex-A9 cu dublă corecție de 533 MHz și GPU PowerVR SGX530 pentru jocuri 3D
  • Stocare internă: 4 GB internă
  • Baterie: 3.000mAh (până la 5 ore de jocuri non-stop)
  • O cameră frontală bună pentru conversațiile video
  • Wifi
  • Redare video de 1080p HD

Tableta Nabi vine de asemenea pre-instalată cu propriul magazin de aplicații Nabi, care se mândrește cu peste 500 de titluri pentru copii. Nu numai că, Nabi Tablet are un portal de design studio cu 30 de aplicații creative pentru desen / pictura.

Un citat despre potențialul educațional al lui Nabi:

are, de asemenea, acces la Universitatea Fooz Kids, site-ul FUHU, cu peste 22.000 de competențe de matematică standardizate de stat de la clasele pre-grădiniță până la clasa a cincea.

Este de asemenea raportat faptul că Nabi Tablet se va mândri cu cărți, aplicații și muzică pre-încărcate de peste 150 de dolari.

Tableta Nabi este așteptată să înceapă livrarea până la 1 decembrie 2011. Dacă comprimatul Nabi ajunge în sfârșit în Nigeria, considerați că acesta este un bun cadou de Crăciun pentru copilul dumneavoastră?

De asemenea, citiți: primul smartphone mobil de la Nigeria a lansat: Infinix Hot 5 & HOT 5 Lite

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu