Principal » general » N900 Firmware Update vine mâine; Nu MeeGo pentru utilizatorii N900

N900 Firmware Update vine mâine; Nu MeeGo pentru utilizatorii N900

general : N900 Firmware Update vine mâine; Nu MeeGo pentru utilizatorii N900

Nokia a anunțat că actualizarea mult așteptată pentru N900 este disponibilă și este deja lansată utilizatorilor din Marea Britanie. Versiunea globală va fi mâine (26 mai), așa că utilizatorii N900 cu sediul în Nigeria ar trebui să fie atenți. Înainte de aceasta, cea mai actualizată firmware a fost versiunea 3.2010.02-8.002.

Unele dintre noile caracteristici și îmbunătățiri care apar cu această actualizare (versiunea 10.2010.19-1) includ:

 • Qt 4.6.2 este acum preinstalat pe sistemul de operare.
 • Îmbunătățirile la e-mail
 • E-mail widget
 • Modificări pentru înregistrarea video în aplicația Aparat foto
 • Pot forma coduri USSD
 • Îmbunătățirea interfeței utilizator Ovi Maps
 • Managerul de fișiere este acum capabil să partajeze orice fișier și / sau folder
 • Modul Portret disponibil acum în browserul web MicroB
 • Zona de stare este acum accesibilă în modul portret
 • Re-aranjabil meniul aplicației
 • Apelurile video pot fi accesate prin intermediul contactelor
 • Modificată tastatură virtuală

De asemenea, au fost lansate numeroase noi jocuri pentru N900, printre care: Rollercoaster Jurassic 3D, Păsări Angry (pachet nivel), Sygic, Kroll, Weatherbug și GoGadget. Magazinul Ovi este, de asemenea, actualizat pe acest firmware.

De la Conversații Nokia:

E-mail-ul a fost îmbunătățit prin abilitatea de a accepta sau de a refuza o invitație la eveniment chiar în căsuța dvs. de e-mail și chat-ul Facebook IM a fost, de asemenea, inclus în pachet. De asemenea, lansarea aduce apeluri video, permițând utilizatorilor să vorbească direct oriunde.

O actualizare suplimentară pe care veți fi bucuroasă să o auziți este că navigarea pe portret pe internet este a-go pe N900. Hărțile Hărți Ovi beneficiază, de asemenea, de tratamentul de actualizare cu modificările aduse interfeței UI, îmbunătățind experiența de a vă deplasa. În sfârșit, există și o schimbare a interfeței UI cu sistemul de meniuri, cu primul nivel personalizabil acum.

Nokia a pus de asemenea sfârșitul speranțelor ca N900 să ruleze în cele din urmă MeeGo, sistemul de înlocuire pentru Maemo, produs de o colaborare între Nokia și Intel. Ne pare rău, oameni buni, MeeGo nu va fi disponibil pentru iubitul tău N900:

Mulți dintre dvs. v-ați întrebat dacă noua platformă MeeGo va fi acceptată pe N900 odată ce va fi pregătită de dispozitiv. Deși dispozitivele Nokia N900 sunt utilizate în scopuri de dezvoltare și testare a platformelor de către cei implicați în proiectul MeeGo, nu avem planuri pentru o actualizare completă a MeeGo comerciale pe Nokia N900.

Asta rezolvă MeeGo pentru unghiul N900; nu-i așa?

De asemenea, citiți: Business 101: Fiecare afacere începe să facă o pierdere

Înapoi la actualizare, acest lucru sună promițător, și aștept cu nerăbdare să descărc și să instalez actualizarea OTA mâine. Dacă dețineți un N900 și primiți-l pe dispozitivul dvs., să știm ce credeți despre noile caracteristici.

PS: upgrade-ul OTA nu ar trebui să șterge niciunul dintre fișierele dvs., dar doar pentru a fi sigur, vă rugăm să vă salvați telefonul înainte de a merge mai departe.

Recomandat
Lasă Un Comentariu