Principal » general » N900 Carl Zeiss Mini-Galerie

N900 Carl Zeiss Mini-Galerie

general : N900 Carl Zeiss Mini-Galerie

N900 pune pe față o cameră de 5 megapixeli cu optică Carl Zeiss, bliț LED dublu și auto-focalizare. Iată câteva exemple de fotografiere - una în aer liber, altele din interior.

Imagine realizată în trafic de pe scaunul șoferului. Faceți clic pe imagine pentru o imagine de dimensiune completă
În interiorul unui restaurant din Lagos. Faceți clic pe imaginea pentru imaginea de dimensiune completă.
O recoltă dintr-o secțiune dintr-o altă imagine făcută la restaurant pentru a arăta nivelul detaliilor capturate în fotografiere. Această recoltă este din secțiunea PIZZA INN văzută în imaginea de deasupra acesteia

Ambele fotografii au fost luate în timpul zilei și în vreme bună. Nu m-am mincat cu nici o setare - doar parametrii impliciți, și toți împușcați pe urmele momentului.

Ce crezi despre fotografii?

Pentru comparație
Iată o fotografie luată în interior cu camera de 5 mega pixeli Samsung S8003 Jet, autofocus, cu LED flash:

Imagine realizată cu camera foto Samsung S8003 Jet 5mpx - în interior, iluminare bună (faceți clic pe imagine pentru fotografie completă). Rețineți că acesta este unul dintre cele mai bune fotografii de interior de la Jet. Această fotografie nu este o imagine decupată. Comparați cu fotografia de interior realizată cu aparatul de fotografiat N900 de deasupra

Am inclus această fotografie de la S8003 în beneficiul celor care nu au făcut niciodată o analiză a camerelor de telefonie mobilă și cred că aparatul foto N900 este o fotografie slabă printre cameraphone-urile de 5 MPX. Comparativ cu ceea ce produce Jet, producția lui N900 strălucește.

Pentru a face chiar și alte comparații, poate cineva care are un cameraphone de 5 megapixeli să încarce fotografii de pe dispozitivul lor sub topicul forumului, Post poze luate cu telefoanele mobile?

O galerie mai cuprinzătoare care demonstrează puterea aparatului foto N900 poate fi accesată în prezentarea slideshow-ului tnkgrl mobile a fotografiilor realizate cu Nokia N900.

Recomandat
Lasă Un Comentariu