Principal » general » Femeile mele iubesc BlackBerry

Femeile mele iubesc BlackBerry

general : Femeile mele iubesc BlackBerry

Nu sunt sigur ce a dus la acest lucru, dar am ajuns să mă gândesc la diferitele telefoane mobile pe care femeile mele (nu ezitați să le interpretați oricum că vă convine). Poate că a fost o urmă a interviului cu doamna Mo Mo în ediția specială de previzualizare a hangoutului cu dl Mo. Poate că am inventat doar femeile mele. Indiferent ce a fost, un audit mental a arătat că aproape toți, inclusiv doamna Mo Mo, dețin și folosesc un negru ca smartphone principal.

În schimb, mă uit la bărbații din jurul meu, în special prietenii mei, și nu există nici unul dintre aceștia care utilizează un BlackBerry în acest moment. Aceasta nu înseamnă că niciunul nu a folosit BB în orice moment.

Există o contestație de gen pentru BlackBerry?
Știu că mă întind lucrurile aici, pentru că văd multe bărbați din când în când, lovind pe Curbe și Bolds și Torches, dar ce se întâmplă dacă marca Blackberry pur și simplu face apel la doamne? doar dacă? Se poate ca doamnele să găsească mai ușor tastatura hardware QWERTY, mai ales dacă țineți cont de faptul că unele dintre ele au acele unghii (sau fixări) asemănătoare unui talon? Îmi pot imagina că folosirea unui dispozitiv cu atingere pură, cu acele taloane, ar fi fost sinistru, dacă nu chiar comic.

Știu, de asemenea, sigur că sunt doamnele care cheltuiesc mai mult pe cazuri și pungi pentru smartphone-urile BlackBerry. Omul obișnuit (cel puțin în gâtul meu de pădure) își folosește BB-ul gol, aproape că niciodată nu cumpără o pungă. Doamnele cumpără plicuri albe, roz, violet, roșu și chiar blocate de culoare (așa se numește, nu-i așa?). Trebuie să spun că ei arată la modă și la modă cu ei.

De asemenea, citiți: Să facem 2012 Rock

În cazul în care există doar un apel de gen la BlackBerry, poate RIM ar trebui să ia notă de asta în dezvoltarea de dispozitive viitoare. Acest lucru ar avea impact asupra opțiunilor de culori, accesorii și chiar campanii de marketing.

Dar atunci, ar putea fi doar eu și gustul meu pentru anumite femei. Femeile mele iubesc cu siguranță BlackBerry.

Recomandat
Lasă Un Comentariu