Principal » general » Sony Ericsson X1 Pet Peeves

Sony Ericsson X1 Pet Peeves

general : Sony Ericsson X1 Pet Peeves

X1 este, fără îndoială, un foarte bun dispozitiv inteligent de comunicații. Totuși, nu există dispozitive perfecte acolo, așa că sunt câteva lucruri care mă deranjează pe asta:

  1. Butonul panoului: De ce să dedici un astfel de buton proeminent unei caracteristici pe care nu o folosiți atât de des? Butonul este codat greu pentru a vă permite să comutați panourile - NUMAI. Errr ... nu sună ca un lucru pe care cineva ar trebui să-l facă zilnic. Vreau să pot re-mapa acel buton pentru a face ceva mai util.
  2. Capacul din spate necesită ca un clește să se deschidă de fiecare dată. Poate de aceea unii utilizatori de X1 au fisuri în cazurile lor?
  3. Tastatura QWERTY necesită mai multă tactilitate. Funcționează bine, dar ar putea fi mai bine. Mă face mult timp pentru tastatura excelentă a lui E90.
  4. Manager de activități: doresc ca managerul de activități încorporat să poată fi cartografiat pe un buton hardware (de preferință, butonul Panouri). În acest fel, este mai ușor să comutați între programele care rulează.
  5. Difuzor: De ce SE a pus un difuzor atât de mic în această privință? Există amplificatoare audio pentru a ajuta la creșterea volumului sonor, dar un difuzor mai mare (sau două din cel încorporat amplasat pe două părți separate ale dispozitivului) ar fi fost pur și simplu mai bun
  6. Sincronizare activă: Este specifică pentru toate dispozitivele WM pe care le-am folosit. Sincronizarea activă este pur și simplu prea obstructivă în operațiunile sale. Ea distrage atenția, mă enervează și mă face nervoasă.

Ei bine, aceasta este lista mea de iritanti pe X1. Nici unul dintre cele de mai sus nu este un dezastru pentru mine. În toate, X1 pare să fie un dispozitiv inteligent bine rotunjit.

Ați folosit un X1? Aveți alți iritanți? Sunt vreunul dintre ei care să vă distrugă?

De asemenea, citiți: Google întrerupe "Google Glass Explorer"
Recomandat
Lasă Un Comentariu