Principal » general » Telefoanele telefoanelor QWERTY ale tastaturii: Camera Face-off

Telefoanele telefoanelor QWERTY ale tastaturii: Camera Face-off

general : Telefoanele telefoanelor QWERTY ale tastaturii: Camera Face-off

Am deținut și am folosit tone de telefoane mobile în ultimii ani. La ultimul număr, numărul de voturi a fost de 51. Cei care mi-au urmat știu că cele mai bune dispozitive au fost aproape întotdeauna cele echipate cu o tastatură hardware QWERTY. Da; telefoanele mobile QWERTY ale telefoanelor mobile s-au stricat.

În acest articol caracteristic, vă prezint un focalizare foto care compară dimensiunile a trei dintre aceste dispozitive, plus câteva gânduri. QWERTY telefoanele mobile pe care le comparăm sunt:

  1. Nokia E61i - achiziționat în iulie 2007
  2. Nokia E90 - achiziționat în octombrie 2008
  3. Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - dispozitivul meu curent achiziționat în această lună

Puteți face clic pe fiecare imagine pentru o imagine completă de dimensiuni mai mari de 1152 x 864 pixeli. Dispozitivele apar în imagini de la stânga la dreapta după cum urmează: E90, E61i, X10 Mini Pro.

De-a lungul anilor, nivelul miniaturizării smartphone-urilor și tastaturilor QWERTY a fost uimitor.

De exemplu, ambalarea într-un dispozitiv de mărimea funcției X10 Mini Pro mai mult decât oricare dintre dispozitivele mai vechi precum E61i și E90 este uimitoare.

M-am straduit putin, nu m-am ocupat de E61i in aproximativ doi (2) ani, si am fost surprins de cat de buna este tastatura. Desigur, acesta este un dispozitiv mai larg decât recolta actuală a seriei de bomboane din seria E - E71, E72 și E5 și care îi oferă și chei mai mari și mai confortabile. Ecranul este, de asemenea, mai mare, ceea ce face destul de bun pentru citit, navigarea pe Web și vizionarea clipurilor video.

M-am gandit ca un producator ar fi pus cel putin un procesor de 600 MHz, 256MB RAM, un sistem de operare imbunatatit si o camera de 5 megapixeli in acest tip de carcasa de azi. Ar fi dulce.

De asemenea, citiți: Nigeria este lider în utilizarea rețelelor mobile din Africa - Opera

Încă mai am amintiri plăcute despre modelul E90, și dacă cineva a pus un procesor de 1GHz, o memorie RAM de 256 MB, un sistem de operare îmbunătățit și o cameră de 5 megapixeli în carcasă, probabil că o voi cumpăra într-o clipă.

În sfârșit, și în mod interesant, în timp ce dispozitivele de tastatură și dispozitivele QWERTY obișnuiesc să se strângă cât mai mult posibil în dimensiuni mai mici, lumea touchscreen se îndreaptă în direcția opusă, unde se pare că sloganul este mai mare, este mai bine .

Este cu siguranță o lume nebună în care trăim.

Recomandat
Lasă Un Comentariu