Principal » general » P1: Slujitor bun și credincios

P1: Slujitor bun și credincios

general : P1: Slujitor bun și credincios

Am spus de multe ori aici, la MobilityNigeria, că există puține funcționalități pe care recolta mai recentă de smartphone-uri le oferă generației mai în vârstă (cu aproximativ 3 ani în urmă). În acest articol interesant, contribuitorul MobilityNigeria, Brym, prezintă de ce Sony Ericsson P1i, un telefon smartphone Symbian lansat în iulie 2007, este încă foarte iubit.

După 27 de luni de utilizare, Sony Ericsson P1 este încă dispozitivul meu de alegere. Acesta este, evident, un dispozitiv pe care l-am folosit cel mai mult, bătând i-mate Jam cu două luni. Deci, de ce mi se pare dificil să renunț la P1?

Patru motive:

1. Dimensiuni: Pentru mine, acesta are încă cele mai bune dimensiuni și greutate pentru un smartphone touch screen cu tastatură qwerty. La 124gm, este vorba despre cel mai ușor și cel mai compact dispozitiv tactil afară.

2. Co-eficiență excelentă în multimedia / întreprinderi: redare bună a camerei, muzică și video pe un telefon de afaceri la fel de eficient, cu funcții puternice pentru PDA.

3. Mods: Ah, din moment ce l-am pacalit, nu pot sa fac fara moduri (Modelele Torch si Notes de la SE G900, Walkman 3.0 de la SE W960, ceasuri, moduri de sunet si multe altele).

4. Gdesk: Sunt încă nebun în legătură cu această aplicație personalizabilă UI care îmi permite să folosesc diferite modele de UI pentru diferite zile ale săptămânii. Vedeți capturi de ecran:

Deci, cât mai mult intenționez să folosesc P1? Dunno, poate până se împachetează total sau când se eliberează un dispozitiv cu adevărat revoluționar.

Recomandat
Lasă Un Comentariu