Principal » general » My Nokia N8 Gripes

My Nokia N8 Gripes

general : My Nokia N8 Gripes

Până acum, se pare că tot ce am avut pentru Nokia N8 este laudă nediluată. Acest lucru înseamnă că acesta este un dispozitiv fără defecte? Există experiențe dezamăgitoare pe care le-am avut pe Nokia N8?

Ei bine, da. Și aici este lista mea.

1. Interfață de browser web slabă
Browserul web încorporat de pe telefonul Nokia N8 este bun și satisface toate nevoile mele - site-uri mobile, site-uri web complete, videoclipuri flash, site-uri sigure - și o folosesc extensiv. Am găsit browserele Symbian foarte capabile de ani de zile, iar versiunea pe N8 nu face excepție.

Cu toate acestea, interfața cu utilizatorul lasă pur și simplu multe lucruri de dorit. După cum a spus cineva, este ca și cum interfața de utilizator a browserului a fost lăsată în urmă. De exemplu, trebuie să fac trei pași pentru a actualiza o pagină pe care o vizionez. Nokia trebuie să facă uz de spațiul disponibil pentru a oferi o experiență de navigare mai accesibilă. O bandă orizontală de jos a pictogramelor compacte poate permite utilizatorilor să se întoarcă, să înainteze, să acceseze marcajele și să schimbe filele cu o atingere.

Nu voi împinge prea mult acest lucru, deoarece Nokia a promis un nou browser în decembrie 2010 sau la începutul anului 2011 și dacă ceea ce am văzut și auzit din videoclipurile scurgeri sunt tot ce trebuie să facem, această listă de gripă. Pentru noul browser!

2. Gmail nu reflectă corect mesajele citite.
După ce ați citit un mesaj de poștă electronică (Gmail) online, există momente când atunci când ajunge pe telefon, este marcat necitit. În alte cazuri, în browserul dvs., mesajul citit este setat ca necitit. Acest lucru nu se întâmplă tot timpul, dar este adesea suficient. Este destul de enervant să trebuiască să marchezi manual mesajele tale din nou când se întâmplă. Nokia, vă rugăm să remediați acest lucru!

De asemenea, citiți: Roboti de colaborare comercială: Tot ce trebuie să știți

3. Notificările privind nevoile sociale vor fi notificate
Aplicația Socială - în cazul în care vă difuzați pe Twitter și pe Facebook - funcționează bine pentru mine. Am un singur ochi: când, de exemplu, cineva comentează despre statutul meu, nu primesc nicio notificare despre asta. Există notificări pentru mesaje noi, înregistrări din calendar și solicitări de prietenie, dar această lipsă este semnificativă. Vă rugăm să adăugați notificări de comentarii la Social.

4. Nu se vor reda toate filmele DivX
Unele redare DivX; unii alții nu. Da; Știu că cuvântul oficial al lui Damien Dinning de la Nokia a fost că "cele mai multe videoclipuri DivX ar trebui să se joace din cutie", așa că Nokia a fost adevărat în prealabil. Totuși, trebuind să convertesc unele filme înainte de a le putea juca pe N8 meu dulce este un hassle. Desigur, probabil că, dacă arăt, pot găsi aplicații de la terțe părți pentru a rezolva acest lucru. Totuși, Nokia? Vă rog?

5. Manipularea de către Exchange a câmpurilor de contact Google
Schimbul pe N8 îți menține dispozitivul și contactele Google sincronizate. Cu toate acestea, am observat că ori de câte ori am mai multe câmpuri de un anumit tip în contactele mele Google, numai unul dintre ele se reflectă pe N8-ul meu.

De exemplu, dacă am două numere de telefon setate ca "Mobile" pentru soția mea în contactele mele Google, N8 ignoră al doilea. Pentru a obține cele două numere pentru a arăta, trebuie să plec într-un altul, de exemplu "locul de muncă", "acasă" sau "altul". După cum vă puteți imagina, este un hassle. Oamenii au mai multe linii mobile sau linii de lucru și acele numere ar trebui să sincronizeze exact așa cum sunt.

Asta e tot?
Errr ... pentru moment, se pare că asta este. Dacă găsesc alte niggle, le voi adăuga la această pagină. Dar dacă am folosit un smartphone extensiv timp de câteva săptămâni și am doar o mână de agresiuni despre smartphone-ul acesta, trebuie să fie unul bun.

De asemenea, citiți: lucruri răcoritoare pe care puteți utiliza comenzile Google Voice pentru

Aveți un N8? Există și alte lucruri în afară de ceea ce am enumerat aici? Nu ezitați să distribuiți.


6. Actualizați-vă! 9/12/10 Înghețarea telefonului
În ultimele 24 de ore, am instalat mai multe aplicații la N8. Dintr-o dată, mă confrunt cu telefonul brusc înghețat.

L-aș lăsa să stea culcat pe biroul meu și când l-am luat, nu pot să-l deblochez. În cele din urmă, am oprit-o. În alte momente, aș fi în mijlocul ceva și cheia de meniu ar deveni nereușită. Din nou, în cele din urmă, doar o repornire rezolvă problema.

Astăzi singur, a trebuit să repornesc N8 măcar de trei ori. Acest lucru este atât de mare și de descurajare. Aceasta este o problemă generală sau este faptul că Unele dintre aplicațiile pe care le-am instalat sunt prost prost codificate? Îi dezinstalez și actualizează această pagină Se pare că aplicația Skype pe care am instalat-o în urmă cu câteva zile a fost responsabilă de această înghețare. Ea a fost de 48 de ore de când am dezinstalat-o și nu am avut astfel de probleme cu N8-ul meu de atunci.

Recomandat
Lasă Un Comentariu