Principal » general » Galeria mea și comentariile G1

Galeria mea și comentariile G1

general : Galeria mea și comentariile G1

Android G1 este un dispozitiv excelent. De la o distanță, aspectul său poate arunca unul, dar apropiați-vă și experimentați funcționalitatea și capacitatea de utilizare ambalate în aparat și este posibil să vă faceți griji.

Nu am avut această combinație de distracție și productivitate de la un dispozitiv mobil în ani! Sistemul de operare Android este un hit, iar dezvoltatorii îl împachetează.

Iată o colecție de imagini ale T-mobile G1 în acțiune, cu comentariile mele atașate. Bucurați-vă!

Ecranul de pornire în modul portret. Puneți comenzi rapide la aplicații, widget-uri sau directoare de pe ecranul de întâmpinare. Fâșia orizontală din partea de sus cu numeroase pictograme este bara de notificare / stare. Credeți, aceste icoane sunt animate. Puteți, de asemenea, să trageți în jos bara respectivă pentru a vedea mai multe detalii despre notificările, de exemplu mesajele SMS primite, mesajele e-mail noi, rutele finalizate. Bara este vizibilă și activă la nivel de sistem (cu câteva excepții), astfel încât să nu pierdeți nimic.


Ecranul inițial G1 în modul peisaj cu tastatura alunecat. Acele roci de tastatură din 5 rânduri. Puteți crea comenzi rapide de pe tastatură pentru a lansa până la - așteptați - 36 de aplicații diferite! Puteți să-l utilizați pentru a selecta, a copia, a tăia și a insera text. De asemenea, are un buton de căutare pentru lansarea căutării Google. Mănâncă-ți inima!


G1 are un ecran de pornire cu 3 pagini și vă mutați de la o pagină la alta prin glisarea orizontală a degetului peste ecranul inițial


Există o filă aplicație pe care o apăsați sau trageți pentru a dezvălui / ascunde meniul principal cu pictogramele aplicației.


Navigarea aplicațiilor în Android Market. Piața este bine organizată și conține o mulțime de freebies și nu doar aplicații inutile, fie: Am un widget care monitorizează serverul web Alireta, o aplicație de căutare Whois, o aplicație GatorPeeps, o aplicație Twitter, o Biblie cuprinzătoare, un dicționar, o aplicație GoogleDocs, un identificator al localizării GPS și multe altele - toate GRATUITE din Android Market. În plus, vi se notifică actualizările aplicațiilor pe care le-ați instalat pe dispozitiv. Atingeți notificarea de actualizare pentru a continua să actualizați imediat aplicația. Puturos.


Playerul muzical acceptă arta albumelor, liste de redare, rapid înainte, etc


Redarea video este ascuțită, viu și clară pe ecran complet, numai pe format de peisaj


Aparatul foto acceptă atât fotografii și înregistrări video (numai versiunea firmware 1.5)
Cărți de benzi desenate!! Am crescut cu cărți de benzi desenate și sunt bucuros să aflu că cărțile de benzi desenate sunt disponibile pentru sistemul de operare Android. Am citit aproximativ șase (6) până la data.


Bine, oameni buni. Asta e pentru moment: galeria mea mică și comentariul despre G1. Sunt iubitor de sistemul de operare Android și primul său spawn, T-mobile G1.

Chiar mai interesant este faptul că un număr de producători-cheie au anunțat că vor lansa dispozitive Android în acest an. Pe această listă se numără: Samsung (Galaxy, BigFoot), HTC (Hero, Lancaster), LG, Motorola (Heron / IronMan, Calgary) și Acer (A1).

Andy Rubin, șeful departamentului Google al mobilei, a declarat că vor fi lansate 18-20 telefoane Android numai în acest an. Într-adevăr, dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să fiu de acord cu cei de la Phandroid că anul 2009 va fi numit anul Androidului.

Dar dacă vom vedea 18-20 de telefoane în acest an, am văzut viitorul mobilității și este plin de roboți. Joc de cuvinte intentionat.

PS: Acum este convingerea mea fermă că Android este pe cale de a oferi Symbian o alergare pentru banii lor în ceea ce privește cota de piață. Tu ce crezi? Sunt pur și simplu infatuat?

Recomandat
Lasă Un Comentariu