Principal » general » Prima mea experiență Blackberry - Partea 2

Prima mea experiență Blackberry - Partea 2

general : Prima mea experiență Blackberry - Partea 2

Venind la platforma BlackBerry pe vremea când am făcut-o, nu era ceva ce mi-am plănuit să fac. De fapt, cu câteva săptămâni înainte de a obține dispozitivul Blackberry, Yomi și cu mine am decis că Blackberry nu era tipul meu de dispozitiv. Nu am fi putut fi mai rău.

Primele mele impresii ale turneului Blackberry 9630 m-au determinat să mă întreb unde am ajuns la ideea că singura tărie a unui dispozitiv BlackBerry era de a transmite mesaje. Am început să observ alte lucruri pe care le-a făcut bine și, în unele cazuri, mai bine decât alte dispozitive pe care le-am folosit.

Multimedia

Da; Blackberry se ocupă de multimedia bine. Deși nu este cel mai bun în acest domeniu, cu siguranță nu este cel mai rău. Și capabilitățile sale multimedia vor fi cu siguranță suficiente pentru majoritatea utilizatorilor săi (purtați-mi că Blackberry se adresează în primul rând utilizatorilor de afaceri).

Am reușit să obțin muzică pe telefon prin transferul de fișiere Bluetooth și prin cablul USB conectat la PC-ul meu. Am fost supărat prima dată când am ascultat muzica pe 9630. Înainte de a mă lucra peste mine fiind sufocată de o caracteristică la fel de importantă ca și muzica pe un telefon, vă rog să înțelegeți că nu mă așteptam prea mult la acest dispozitiv . Deci, când am auzit calitatea și intensitatea sunetului produs de vorbitor, am fost mai mult decât surprins.

Următorul pe frontul multimedia este redarea video. Ecranul de 480 x 360 pixeli, de 2, 4 inci, poate să nu fie suficient de mare pentru a vă oferi experiența de redare video pe care o veți obține pe telefoane cu ecran mare de rezoluție mai mare, dar își face treaba. O zonă de surpriză aici este faptul că Blackberry joacă formate video Divx / Xvid out-of-the-box. Acesta a fost ceva ce nu puteam face cu Nokia 5800. De fiecare data cand vroiam sa ma uit la unul din numeroasele mele fisiere Divx / Xvid codate pe Nokia 5800, trebuia sa trec la un format compatibil cu acesta. În acest sens, Blackberry a atins 5800.

De asemenea, citiți: Umor: Dacă soția Dvs. folosește un telefon dual SIM

Fotografiere foto, deși de bază pe Blackberry 9630, nu este deloc rău. Camera de focalizare automată de 3, 2 megapixeli, cu bliț cu LED, funcționează bine pentru o cameră din clasa sa. De exemplu, camera va fi mai mult decât suficientă pentru o zi de familie pe plajă. Nu voi mai spune despre capabilitățile camerei; Voi lăsa fotografiile făcute pe telefon să vorbească. Faceți clic pe fiecare imagine pentru a vedea imaginile de dimensiune completă.

Toate în toate, Blackberry a arătat că, atunci când vine vorba de multimedia, este un dispozitiv capabil. Și spun, mai mult decât suficient pentru mine.

Recomandat
Lasă Un Comentariu