Principal » general » Tema mea preferată Symbian ^ 3 - Metro Minimal

Tema mea preferată Symbian ^ 3 - Metro Minimal

general : Tema mea preferată Symbian ^ 3 - Metro Minimal

Unul dintre punctele forte ale Symbian este nivelul ridicat de personalizare prin intermediul unor teme, imagini de fundal și alerte audio.

De altfel, Symbian este unul dintre foarte puținele sisteme de operare mobile disponibile astăzi, care are o caracteristică de jupuire integrată. Cu oricare dintre mii de teme disponibile, utilizatorii pot face personalizate interfețele utilizatorilor Symbian (iconițe, tapet, culoare, fundal și, în unele cazuri, chiar audio) la gustul lor într-un singur clic. Nu sunt necesare hacks și procese complicate.

Ca mulți alți utilizatori de smartphone-uri hardcore, cu multe luni în urmă, m-am săturat de setul de pictograme implicit care venea cu Symbian și așa a mers tematica de vânătoare.

În timp ce am găsit câteva teme Anna bune, adică teme cu simboluri Symbian Anna, tema mea Symbian preferată tot timpul este Metro Minimal de NovaG. Tema include iconițe și linii în stil WindowsPhone. Dezvoltatorul o descrie astfel:

Simplitate pură. Aduceți telefonul la viață cu această temă întunecată și minimalistă. Mare pentru telefoane cu ecrane OLED.

Dacă ați urmat MobilityNigeria pentru o vreme, știți că sunt un mare fan al Metro, interfața WindowsPhone UI. Interfața curată și minimalistă îmi roagă barca.

Metro Minimal are cel mai negru negru pe orice temă Symbian pe care am văzut-o (Nu uitați că temele întunecate ajută la conservarea unei baterii semnificative pe afișajele AMOLED). Totul arată pur și simplu bine. Pictogramele în stil WindowsPhone permit o impresie foarte bună.

Eu recomand cu inima Metro Minimal. Puteți descărca Metro Minimal din magazinul Ovi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu