Principal » general » Experiența mea cu ROM-urile Flash

Experiența mea cu ROM-urile Flash

general : Experiența mea cu ROM-urile Flash

Experiența mea reușită în hacking și instalarea Mods pe dispozitivul meu UIQ cândva anul trecut mi-a inspirat și mi-a dat îndrăzneala să încerc hacking-ul Windows Mobile. Am fost pe platforma WinMo de două ori în trecut, dar nu am îndrăznit niciodată să modific, să modific sau să clipesc ROM-uri pe dispozitivele mele.

Marea frică de hacking și instalarea (flashing) ROM-urilor pe dispozitivul dvs. este o posibilitate de a le călca și a le face complet inutile. În climatul nostru, această teamă este mai mare pentru că dispozitivele WinMo sunt foarte scumpe și nu există centre de service WinMo pentru a repara un dispozitiv călcat. În cazul meu, am ales să folosesc un vechi Expert HTC care rulează Windows Mobile 5 (pe care l-am primit gratuit) ca porcul meu de guinea.

În urma unei serii de pași atent detaliate pe site-ul XDA Developers (paradisul WinMO ROM intermitent), am reușit să-mi pregătesc dispozitivul pentru a bloca ROM-urile prin CID deblocând-l.

Ce este CID? CID înseamnă Carrier ID și dispozitivele sunt livrate fie cu un operator de transport, fie cu un ROM producător. Pentru a permite intermitența altor ROM-uri decât ROM-urile dvs. de transport, trebuie să-l deblocați dispozitivul cu un software.

Ulterior, puteți bloca dispozitivul cu mai multe discuri compatibile. Există atât de mulți dintre ei de a alege de la. Frumusețea acestor ROM-uri "fierte" este că mai multe programe personalizate irelevante sunt eliminate, în timp ce sunt inserate programe mai bune pentru a optimiza performanța și experiența utilizatorilor pe dispozitiv.

Am instalat un WM6.1 ROM cu succes, dar când am încercat un alt WM6.1 ROM, mi-am zidit aparatul. M-am panicat? Da, timpul mare!

Timp de 2 ore, am căutat cu disperare un remediu pe site-ul XDA și în cele din urmă am primit unul care mi-a cerut să reflash dispozitivul meu cu ROM-ul meu implicit, deoarece a fost deja deblocat. Am facut doar asta si am reusit sa fac din nou dispozitivul meu.

Citiți și: Stăpâniți abilitățile care vă interesează cu Tuteria lui Godwin Benson

Un avantaj bun de a mișca dispozitivul vechi cu WM6 ROM-uri este că acum este posibil să se instaleze aplicații WM6 precum Facebook pe el.

Mai jos sunt câteva capturi de ecran ale expertului meu HTC alimentat de Hornet's WM6.1 ROM.

Ecranul de pe Hornet ROM


Meniu Start pe Hornet ROM


Aplicație Facebook care rulează pe Hornet


Despre pagina de pe Hornet ROM


Recomandat
Lasă Un Comentariu