Principal » general » Managerul meu de date pentru Android

Managerul meu de date pentru Android

general : Managerul meu de date pentru Android

Dacă sunteți utilizator Android în Nigeria, atunci vă aflați la capătul receptorului utilizatorului. În cazul în care un plan de date smartphone de 1GB costă 3000 Naira, în timp ce un plan de date nelimitat privind murele costă jumătate din această sumă. Ceea ce este total nedrept, având în vedere cât de mult navigare amuzantă, tweeting și Facebook pe Android este.

Ca atare, pentru majoritatea utilizatorilor de Android, frugalitatea datelor este cuvântul cheie și aceasta înseamnă o aplicație de gestionare a datelor cum ar fi 3G Watchdog, Count Onavo sau oricare alta. După ce am folosit câteva dintre aceste aplicații, doar o aplicație primește recomandarea mea, deoarece majoritatea altor aplicații sunt, de obicei, oase goale sau urâte. Managerul meu de date reușește să combine funcționalitatea și estetica într-un pachet dulce.

Pagina principală a acestei aplicații arată o bară care urmărește datele utilizate, lef și timpul rămas. Acesta arată, de asemenea, datele utilizate astăzi și utilizarea zilnică recomandată (datele rămase astăzi).

Trecerea în stânga arată utilizarea datelor clasificate în funcție de aplicație.

O altă atingere arată utilizarea datelor pe zi într-o diagramă de bare.

Un alt gest indică utilizarea datelor de către aplicații într-o diagramă de tip pieptene. Toate acestea fac ca o aplicație uimitoare vizuală.

Fila de setări accesată de un interfață utilizator cu trei puncte punctat în partea de sus a aplicației vă permite să configurați permisiunea de date, perioada de timp pentru date, datele deja utilizate înainte de a obține aplicația, alarmele de utilizare zilnică cu opțiunea de a dezactiva conectivitatea de date când a fost atinsă utilizarea zilnică a datelor.

Managerul meu de date este disponibil gratuit în Magazin Google Play.

Recomandat
Lasă Un Comentariu