Principal » general » My Airtel 3G mobil hotspot prin Nokia Lumia 610

My Airtel 3G mobil hotspot prin Nokia Lumia 610

general : My Airtel 3G mobil hotspot prin Nokia Lumia 610

Dacă ați urmat aventurile mele cu Nokia Lumia 610 și promoția gratuită de internet Airtel care a venit cu ea, știi că a fost o călătorie lungă, torturoasă între cei trei dintre noi implicați. Asta e Airtel 3G, Lumia 610 și Mister Mo - cei trei aventurieri din această saga. Vă veți aminti cum nu am putut să primesc inițial promoția gratuită de internet activată pe linia Airtel. Îți vei aminti cum Airtel 3G este un mizerabil de la 0 la 2 baruri la locul meu. Vă veți aminti cum am probleme cu Lumia 610 deoarece nu puteți conecta conectivitatea la rețea la 3G din cutie.

Bineinteles, veti reaminti si cum in cele din urma, la cateva luni dupa achizitionare, am activat serviciul gratuit de internet Airtel activat si dupa a doua luna am avut mai mult de 2GB de date in gol, pentru ca Airtel 3G este inutilizabil la sfarsitul meu - eu însumi la durerea de a folosi serviciul lor 2G. Urăsc risipa. Cum poate promoția de internet gratuită să se piardă așa? Destul de frustrari pentru a dura o viata. Oricum, m-am cam înconjurat de aceste probleme. Este un pic cam hilar, dar atunci ... .. Vreți detaliile; nu-i așa?

Să începem cu începutul. Pentru a bloca Lumia 610 la 3G, am încercat din nou codul ## 3282 # ... din nou. Am încercat-o acum ceva timp și nu a funcționat. Ei bine, de data asta, mi-a apărut un meniu, permițându-mi să aleg doar 3G. Zeii mobili mi-au zâmbit, la urma urmei. Am blocat doar telefonul 3G pe modelul 610. Cu toate acestea, este un lucru de a bloca un telefon la 3G, este altul pentru a exista un serviciu 3G pe care îl puteți utiliza de fapt. Vedeți, în cea mai mare parte, Airtel 3G fluctuează între zero și 2 bari la sfârșitul meu. Ce sa fac? Un truc vechi! Mi-am amintit de primele zile ale rețelei GSM din Nigeria, când a trebuit să te plimbi prin casă pentru a găsi un spot cu o recepție suficient de bună pentru a-ți face apelurile. Știu că unii dintre voi încă o faceți. Cum? Asta am făcut în weekend! Așa știu eu.

De asemenea citiți: Noi nu bash, am revizuire pentru toată lumea

M-am dus în jurul casei cautând locul potrivit pentru acoperirea 3G Airtel. Duh. Nu am avut noroc. Următorul truc - Am încercat să găsesc un loc înalt în care aș putea pune telefonul. Din fericire, în acest caz, tot ce aveam nevoie era pentru internet wireless. Am activat funcția de partajare a internetului și am început să urc pe scaune și scaune, căutând un loc bun. Am găsit un loc pe o pictură mare în sufragerie. Am găsit un loc mai înalt pe unitatea interioară a a / c divizat în aceeași cameră. Bine, nu? Cum de fac?

Oricum, asta a fost cel mai bun lucru pe care l-aș putea face în aceste circumstanțe. În ciuda acestui punct înalt, semnalul Airtel 3G continuă să fluctueze și nu este nici pe departe atât de rapid ca ceea ce obțin pe Glo și pe Etisalat aici. Totuși, trebuie să termin acest ajutor. După asta, pot să uit de Airtel până când se va afișa următorul freebie

Recomandat
Lasă Un Comentariu