Principal » general » Trebuie să aveți aplicația pentru Android: ColorNote

Trebuie să aveți aplicația pentru Android: ColorNote

general : Trebuie să aveți aplicația pentru Android: ColorNote

Pentru cineva ca mine care notează adesea, o aplicație pentru notepad este de mare valoare. ColorNote este o astfel de aplicație. Este mai mult ca Notepad-ul de pe PC-ul tău. Este practic folosit pentru a lua / a face note.

ColorNote este o aplicație simplă pentru jurnal. Acesta nu este doar un tipar tipic. Acesta vă oferă o experiență mai bună de editare atunci când scrieți nota, e-mail, mesaj sau twit și are o funcție de căutare dictionar pentru perfecționiști. ColorNote face ca notițele să fie mai ușoare decât orice alte aplicații din sertar.

Iată câteva informații despre această aplicație.

Etichetarea culorilor: luați de exemplu toate notele despre munca dvs. pot fi în verde, în timp ce notele bisericii dvs. pot fi în galben; în funcție de alegerea dvs. Există practic nouă culori disponibile, inclusiv roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet, negru, gri și alb.

În timp ce modificați notele, puteți modifica cu ușurință culoarea sau puteți alege o culoare făcând clic pe fila de culori chiar lângă bara de titlu. Culoarea implicită este galben (deși poate fi modificată în Setări).

Un alt avantaj al clasificării culorilor este că puteți căuta note pe baza culorilor.

Funcția de căutare: Un avantaj bun al ColorNote este că puteți căuta în notele dvs. Luați, de exemplu, ați scris o notă cu mult timp în urmă și nu vă puteți aminti cu precizie titlul notei, tot ce trebuie să faceți este să căutați un cuvânt cheie asociat și ColorNote vă va afișa imediat nota.

Un alt avantaj al funcției de căutare este că vă economisește stresul de derulare dacă aveți o listă lungă de note.

De asemenea, citiți: Gionee F5 - Specificații telefon complet

Lista și modurile de vizualizare a rețelei : ColorNote oferă două opțiuni pentru vizualizare: modul listă și modul rețea. Am folosit vizualizarea din listă (ceea ce este bine) până când am descoperit recent vizualizarea Grid când am decis să o revizuiesc. Pentru a schimba vizualizările, accesați meniul și selectați "Vizualizare".

Sticky Notes Widget: ColorNote acceptă, de asemenea, widget-uri de pe ecranul de pornire. Pentru a adăuga widget-ul, Du-te la ecranul de pornire și țineți-l timp de 3 secunde. Apoi selectați Widget, localizați ColorNote sau Notă Sticky.

Lista de verificare: ColorNote vă face ușor să faceți liste de verificare. În loc să utilizați gloanțele pentru lista dvs. de verificare (pe alte aplicații pentru note), ColorNote are un "producător de liste de verificare". Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe meniul de adăugare și să selectați lista de verificare.

Pro - uri

  • Este foarte ușor de utilizat; noii-i vor iubi
  • Face OntheGo ușor de luat în considerare

Contra?
Nu am avut probleme reale cu ColorNote. Este doar o notă grozavă care îmi ia aplicația. Cu toate acestea, notele mele preferate de a lua app pe PC este Evernote. Evernote are și o aplicație pentru Android, deci aș putea trece de la moment la Evernote. Prin urmare, așteptăm revizuirea aplicației Android Evernote în curând.

Recomandat
Lasă Un Comentariu