Principal » general » Multilinks-ul închide CDMA, menține rețeaua de fibre în funcțiune

Multilinks-ul închide CDMA, menține rețeaua de fibre în funcțiune

general : Multilinks-ul închide CDMA, menține rețeaua de fibre în funcțiune

Dacă sunteți un abonat mobil Multilinks și ați descoperit dintr-o dată fără serviciu în ultima vreme, s-ar putea să fie doar faptul că vă aflați în raza de acoperire a 257 de stații de bază închise în ultimele două săptămâni. Dintre cele peste 300 de stații de bază de pe rețeaua CDMA Multilinks, doar aproximativ 43 sunt în prezent active. Un număr mare de angajați au fost, de asemenea, concediați în aceeași perioadă.

Insiderii din industrie ne spun că Multilinks își închide în întregime rețeaua CDMA și se concentrează pe furnizarea de servicii de fibră optică. Rețeaua terestră de fibră optică multilinks cuprinde 8, 232 kilometri în întreaga țară.

Nu este clar în acest moment cum această nouă dezvoltare se încadrează în povestirile despre o fuziune planificată cu Starcomms și MTS pentru a forma CAPCOM. Cu toate acestea, sursele noastre din industrie sugerează de asemenea că Starcomms nu are exact o formă foarte bună. Desigur, Starcomms a declarat pierderi de câțiva ani.

Recent am scris un articol care exprimă îndoielile mele că CAPCOM va salva CDMA în Nigeria. Poate că situația este chiar mai rea decât am crezut toți că a fost? Cu toate acestea, totul se desfășoară în cele din urmă, rezultatele vor fi deschise tuturor pentru a le vedea.

Actualizați
CAPCOM a optat pentru păstrarea și funcționarea sub numele de marca Starcomms. Se pare că abonații CDMA Multilinks existenți urmează a fi migrați în rețeaua Starcomms. Nu există nicio îndoială că rețeaua Starcomms existentă are o capacitate suficientă pentru asimilarea acestora. De asemenea, activele prin cablu multilinks fac parte din acordul de fuziune.

Sursă imagine

Recomandat
Lasă Un Comentariu