Principal » general » Rețeaua 3G MTN captează epilepsia

Rețeaua 3G MTN captează epilepsia

general : Rețeaua 3G MTN captează epilepsia

Într-un timp în urmă (aproximativ trei luni în urmă, pentru a fi mai precis), MTN și-a lansat pachetele de pachete 3G. Cu toată onestitatea, au fost (și încă sunt) cele mai bune pachete de pachete de date din industria de date mobile din Nigeria. Aici, la MobiNaija, am sărit pe platforma MTN 3G, deoarece depindem de internet pentru afacerile noastre de zi cu zi.

Prima noastră impresie despre rețeaua MTN 3G a fost bună. În mai multe ocazii și în diferite locații am experimentat viteze în afara acestei lumi. Vreau să spun că am urmărit viteze constante de 600kbps la 1.2mbps. De echilibru. Ne-am spus că MTN 3G era un cer dat.

O.K. Derulați înainte de trei luni de la lansarea acestor pachete de pachete și avem o poveste diferită. Deodată, o rețea stabilă și rapidă a dezvoltat epilepsia. MTN 3G are nevoie urgentă de asistență medicală.

Un exemplu al rețelei epileptice a avut loc într-o perioadă de o săptămână. Dayo, membru al echipei, a observat că nu sa putut conecta la rețeaua 3G de pe drumul Ajao din zona Surulere din Lagos. Mutarea în altă locație la mai puțin de 1 km distanță, a constatat că ar putea obține o conexiune 3G. Gândindu-se că aceasta trebuie să fie o coincidență, a făcut asta a doua zi și a experimentat același lucru. Acest scenariu a persistat de mai mult de o săptămână.

Am primit un raport constant de transmitere de la alți abonați a dezamăgirii că platforma MTN 3G devine rapid.

În biroul de ieri am făcut o actualizare firmware a unui dispozitiv Nokia seria 60 în această dimineață și am obținut viteze între 66 kbps și 300 kbps. Descărcarea actualizării 76, 6mb a durat aproximativ 3 ore!

De asemenea, citiți: petiția Symbian Enthusiasts pentru eliberarea codului sursă

Poate MTN vă rugăm să faceți ceva despre capacitatea lor și livrarea de servicii? Acesta nu mai este 3.5G: ceea ce abonații încep să experimenteze acum pe rețeaua MTN este 0.5G. Asta chiar ne reamintește zilele noastre cu Starcomms, Multilinks și Reltel (acum ZOOMmobile).

Recomandat
Lasă Un Comentariu