Principal » general » MTN și Nokia Conspiracy - De ce eu?

MTN și Nokia Conspiracy - De ce eu?

general : MTN și Nokia Conspiracy - De ce eu?

Câteva săptămâni în urmă, am ajuns în cele din urmă să achiziționez mult timp anticipat Nokia 5800 (da, frumusetea touchscreen). Desigur, am decis să actualizez telefonul rulând o actualizare a firmware-ului. Totul a mers bine la actualizare, dar când am încercat să răsfoiesc telefonul, browserul încorporat mi-a dat un mesaj de eroare și am refuzat să încarc paginile web.

Am crezut inițial că actualizarea firmware-ului nu sa instalat corect și, prin urmare, a creat probleme pentru browser-ul telefonului. Așa că am decis să repet procesul de actualizare. De fiecare dată când am încercat să fac acest lucru, programul de actualizare a software-ului mi-a continuat să-mi spună că telefonul meu are cel mai recent firmware și nu a oferit opțiunea de a repeta procesul. Bineînțeles, problema persistă.

Următoarea opțiune de rezolvare a problemelor a fost să fac o resetare din fabrică cu speranța că de data aceasta problema ar dispărea. Cinci fabrici s-au resetat după, iar problema era încă acolo, batjocorind-mă. Poți începe să-ți imaginezi frustrarea în creștere pe care o trec.

Firește, m-am gândit la altceva. Am decis să-mi formatez cartea de memorie. M-am gândit: "Trebuie să fie o aplicație pe care am descărcat-o pe cartela de memorie care provoacă această problemă". Cardul de memorie sa șters, dar problema a rămas acolo. În acest moment, o săptămână de a nu putea naviga sau descărca a trecut. De asemenea, am avut probleme cu împușcarea ideilor. Oftat!

În cele din urmă, am decis să iau telefonul la centrul de îngrijire Nokia. Un reprezentant mi-a strâns telefonul și mi-a spus că va fi gata în 14 zile.
În acea noapte, am făcut o descoperire interesantă. Am pus SIM-ul meu într-un telefon Nokia E61. Când am lansat browser-ul, am primit același mesaj de eroare pe care 5800 mi-a dat-o. Mi se părea un vis!

De asemenea, citiți: Samsung Galaxy S II second-hand de vânzare

Câteva încercări de a deschide o pagină web au avut ca rezultat același mesaj de eroare. Am ajuns la biroul a doua zi, mi-am făcut cunoștința celorlalți colegi și când au încercat să navigheze pe rețeaua MTN folosind browserul încorporat de pe telefonul lor Nokia, presto - aceeași problemă!

Rețineți că am putut naviga pe browserele Nokia încorporate cu SIM-uri din alte rețele.

Tot timpul, problema era MTN. Călătoria telefonului meu pentru îngrijirea Nokia nu a fost necesară.

M-am grăbit să-mi recuperez telefonul și să-i spun că problema nu era telefonul, ci cu furnizorul meu de servicii. Spre uimirea mea, mi-au spus că au trimis deja telefonul la biroul din Abuja, deoarece nu au software-ul pentru telefonul de la Lagos. De ce eu?

Recomandat
Lasă Un Comentariu