Principal » general » MTN Nigeria partenerii Gemalto pentru a împinge serviciul de autentificare mobil

MTN Nigeria partenerii Gemalto pentru a împinge serviciul de autentificare mobil

general : MTN Nigeria partenerii Gemalto pentru a împinge serviciul de autentificare mobil

La evenimentul Tech Plus 2015, un reprezentant MTN a introdus o nouă inițiativă numită Token Token. Acesta trebuia să fie un serviciu care să permită utilizatorilor să efectueze tranzacții utilizând numerele lor de telefon ca ID. De atunci, până acum nu am auzit nimic despre program.

Într-un comunicat de presă, MTN a anunțat un parteneriat cu Gemalto pentru a-și furniza platforma LinqUs Mobile ID. Aceasta va activa MTN Token prin furnizarea unei autentificări convenabile pentru utilizatorii de telefonie mobilă. Furnizorii de servicii din Nigeria pot adopta cu ușurință servicii MTN Token pentru a proteja mai bine serviciile online împotriva furtului de identitate și a criminalității cibernetice.

A'isha Umar Mumuni, Director General, Produse & Inovare la MTN Nigeria, a avut de spus:

"Odată cu lansarea MTN Token, suntem primul furnizor privat de identitate online securizată și poziționat ca un mandat de identificare digitală și autentificare în Nigeria"

"Pe masura ce reteaua noastra de furnizori de servicii care adopta MTN Token creste, solutia va aduce reduceri semnificative ale fraudei in timp ce va relaxa frustrarea adusa de consumatori in calatoriile lor digitale".

Recomandat
Lasă Un Comentariu