Principal » general » MTN Nigeria lansează servicii de BlackBerry de tip Pocket-friendly

MTN Nigeria lansează servicii de BlackBerry de tip Pocket-friendly

general : MTN Nigeria lansează servicii de BlackBerry de tip Pocket-friendly


Furnizor de servicii de telecomunicații de vârf, MTN a introdus oferte de servicii Blackberry mai accesibile, care abordează o gamă largă de segmente de utilizare a consumatorilor pe piața nigeriană. Aceste noi oferte oferă mai multe opțiuni de servicii și prețuri mai accesibile începând de la un nivel redus de N450 pe săptămână.

Ofertele de servicii Blackberry recent introduse includ Blackberry Social Bundle, pachetul de mesaje Blackberry și planul Blackberry Quarterly.

Noul pachet Blackberry Social este destinat studenților și tinerilor la inimă care doresc întotdeauna să rămână aproape de prieteni într-un buzunar prietenos. Acest pachet oferă acces la aplicații de mesagerie instant și aplicații de socializare cum ar fi Blackberry messenger, Yahoo messenger, Facebook, Twitter și MySpace, precum și alte aplicații de socializare pentru N450 pe săptămână sau N1500 pe lună!

Noul pachet Blackberry Messaging oferă un buzunar prietenos pentru tineri profesioniști și studenți în rețeaua lor de afaceri, prin accesul la accesul la e-mail push pentru până la 10 conturi de e-mail și aplicații de mesagerie instant, cum ar fi BlackBerry Messenger, Yahoo Messenger, Google Talk și altele populare . MTN a introdus acest pachet la un preț prietenos de 1515 lunar sau N450 săptămânal.

Oamenii de afaceri și profesioniștii care au nevoie de acces la internet 24/7, împinge e-mail, rețele sociale și mesagerie instant pe Blackberry nu au fost lăsate afară. Serviciul de Internet Blackberry îndeplinește această dorință prin planul săptămânal, lunar și nou introdus Blackberry Quarterly de la MTN.

Planul Blackberry Quarterly a fost introdus pentru a recompensa clienții loiali BlackBerry. Pe acest plan, clienții se pot bucura de servicii complete Blackberry neîntrerupte timp de până la trei luni, la o reducere de 10%, care ajunge la N8, 000 în loc să plătească N9000 pentru 3 luni.

De asemenea, citiți: Descărcați imagini de fundal pentru laptop și laptop-uri din aceste 5 site-uri

În plus față de aceste pachete speciale, MTN a introdus, de asemenea, o ofertă promoțională care permite obținerea unui abonament BIS gratuit de 1 lună cu fiecare dispozitiv Blackberry achiziționat pentru un număr cât mai mic de N36, 000 la oricare dintre centrele Walk-in la nivel național.

Aceste propoziții noi vin pe trepte de pasi uriași asemănători pe care operatorul le-a luat în trecut.

MTN în 2007 a pionierat introducerea serviciului BlackBerry preplătit pe piața nigeriană. Ca o modalitate de a recompensa clientii sai de stimat pentru loialitatea lor din moment ce a fost deschis pentru operatiunile din Nigeria in 2001, compania a pionierat recent reducerea preturilor serviciilor Blackberry de la N5000 la N3000 lunar.

MTN rămâne operatorul cu cea mai mare acoperire de date din Nigeria. Prin urmare, clienții MTN Blackberry pot fi siguri că dispozitivele Blackberry vor rămâne funcționale în majoritatea părților țării, în comparație cu alți operatori.

MTN demonstrează în mod constant că este încă în mod clar în afacerea de a îmbogăți viețile prin introducerea și îmbunătățirea produselor și serviciilor sale pentru a obține cea mai bună valoare pentru clienții săi.

Pentru a afla mai multe despre pachetele MTN Blackberry special create pentru dvs., vizitați //www.mtnonline.com/products-services/internet-services/blackberry

Recomandat
Lasă Un Comentariu