Principal » general » MTN Nigeria întrerupe planul de date de noapte, alții

MTN Nigeria întrerupe planul de date de noapte, alții

general : MTN Nigeria întrerupe planul de date de noapte, alții

Bufnitele de noapte care folosesc pachetul de date MTN (cod de date de 3 GB de la 9 pm-6am zilnic) spun "La revedere" și rămas bun de la planul de date chiar acum, deoarece MTN a întrerupt acest plan și mai multe altele. Alte planuri de date întrerupte includ:

- Weekend 3GB
- Day 3GB
- 5GB lunar

Planurile Bundle noi / reținute

Personal, am încetat să mai folosesc serviciul de date MTN cu mult timp în urmă, deoarece mi sa părut neregulat și, în general, nesigur. Planul de noapte a fost un dezastru în calitate de serviciu de rețea al rețelei. După cum îmi amintesc că, dacă navighez folosind MTN (de obicei, am folosit un plan de 24 de ore), odată cu ora 21, conexiunea s-ar termina și reîncărcarea a fost mai dificilă decât trecerea unui Boeing 747 prin ochiul unui ac. În cazul în care a fost obținută o conexiune, nu puteai face nimic cu ea.

Se pare că MTN a înviat. Vom aștepta mai multe viteze și o mai mare fiabilitate de la serviciul de internet mobil al băieților Y'hello de acum încolo? In speranta.

Datele sunt următorul lucru important, iar MTN trebuie să obțină acest drept. Poate că mi se pare că îmi împrăștiem SIMN-ul MTN pentru o acțiune de internet mobil din nou una din aceste zile. Doar poate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu