Principal » general » Seminarul MTN de îmbogățire a vieții cu David Plouffe

Seminarul MTN de îmbogățire a vieții cu David Plouffe

general : Seminarul MTN de îmbogățire a vieții cu David Plouffe

Am fost invitat să particip la seminarul MTN de îmbogățire a vieții, alături de David Plouffe, managerul campaniei președintelui american Obama. Seminarul a avut loc la New Expo Hall Eko Hotel, Insula Victoria, Lagos ieri seara. Acest articol include câteva fotografii (puteți face clic pe imaginile de dimensiune completă, dar țineți cont de faptul că dimensiunile fișierelor se situează între 1, 5 și peste).

Dl Plouffe a vorbit despre modul în care utilizarea inovatoare a tehnologiilor internet și mobile devine din ce în ce mai necesară pentru succesul în afaceri, politică și alte eforturi. El a dat exemple despre modul în care organizația de campanie a Obama a desfășurat aceste tehnologii pentru a ajunge la omul de pe stradă în timpul alegerilor lui Obama.

A fost un eveniment minunat, cu muzică absolut frumoasă, furnizată de Chorale National Laz Ekwueme, un grup coral african foarte respectat. Și Ali Baba a fost acolo și ne-a ținut pe noi până la capăt.

De asemenea, am fost ocupat cu fotografiile, precum și cu înregistrările video și audio ale diferitelor părți ale evenimentului cu Nokia N8. Bineinteles, am intalnit si cateva contacte noi care se incadreaza in planurile noastre de Mobilitate Nigeria in 2011. Sugestie - asteapta roadshows ne duce in mai multe orase din intreaga tara pentru a educa si a inspira indivizi si organizatii pentru a valorifica puterea tehnologiei mobile. În curând, va apărea un articol adecvat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu