Principal » general » MTN lansează App Developer Challenge

MTN lansează App Developer Challenge

general : MTN lansează App Developer Challenge

Nigeria, liderul Companiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor, MTN a semnat un concurs pentru dezvoltatorii de aplicații mobile. Competiția, MTN App Developer Challenge, se concentrează pe dezvoltarea conținutului local relevant pentru piața nigeriană.

"MTN App Developer Challenge este o demonstrație a angajamentului nostru de a furniza o nouă lume digitală îndrăzneață diverselor noastre părți interesate, a declarat Larry Annetts, directorul departamentului de marketing la MTN. Această inițiativă reprezintă o platformă tangibilă și credibilă pentru a face promisiunea mărcii noastre o realitate, precum și pentru a promova creșterea și utilizarea conținutului relevant din punct de vedere local, ceea ce ar contribui la dezvoltarea ecosistemului nigerian prin intermediul unor parteneriate benefice pentru ecosistem în general ".

Aplicațiile mobile au devenit o caracteristică esențială pentru majoritatea utilizatorilor de telefonie mobilă, cu un număr tot mai mare de nigerieni care se bazează acum pe telefoanele mobile ca fiind alegerea preferată de a rămâne în contact cu evoluțiile din societate. Acest lucru a făcut conținutul local nigerian mobil mai relevant și mai important decât oricând.

MTN a colaborat cu neXva, un furnizor de soluții ecosisteme pentru aplicații multi-OS, pentru a lansa o versiune marcată a App Store numită MTN NextApps Store, cu un accent deosebit pe aplicațiile nigerian.

Categoriile pentru intrările în aplicația MTN App Developer Challenge includ Divertisment și stil de viață, Productivitate, Jocuri, Educație, Sănătate și o categorie specială pentru intrările studențești. Cel mai bun câștigător general va primi un autovehicul Hyundai IX35 și un milion de euro în plus față de un telefon mobil Samsung Galaxy S4, precum și o promoție de șase luni pe magazinul MTN NextApps. Șase câștigători care vor ieși din fiecare categorie vor primi fiecare N1 milioane și un telefon mobil Samsung Galaxy S4, precum și o promoție de șase luni pe magazinul MTN NextApps.

De asemenea, citiți: Revizuirea: Vizionarea TV locală pe Bamboo D700

Participanții trebuie să depună cereri prin site-ul provocat mtnonline.com/challenge de la 24 iulie 2013 până la 24 octombrie 2013.

În perioada 24 octombrie - 24 noiembrie 2013, clienții vor fi încurajați să viziteze secțiunea "Developer Challenge" din Appstore pentru a descărca aplicațiile favorite. Pe baza celui mai mare număr de descărcări, vor fi selectate 4 aplicații pentru fiecare categorie. În plus față de primele 4 aplicații pe categorie, fiecare dintre cei 4 judecători va selecta câte o aplicație pentru cărți sălbatice în funcție de categorie. Cel mai bun câștigător general, precum și câștigătorii din fiecare categorie vor fi anunțați la 13 decembrie 2013.

Recomandat
Lasă Un Comentariu