Principal » general » Utilizatorii MTN Internet se suprapun prin jurământ și curse?

Utilizatorii MTN Internet se suprapun prin jurământ și curse?

general : Utilizatorii MTN Internet se suprapun prin jurământ și curse?

Timp de mai multe luni m-am bucurat de viteza și fiabilitatea serviciilor Etisalat EasyNet. Am un SIM dedicat Etisalat pentru nevoile mele de internet. Cu toate acestea, lucrurile au mers destul de repede în ultimul timp. Acum, serviciul 3G dispare adesea pentru mai mult de 20 de minute într-o singură întindere și acest lucru se întâmplă de mai multe ori în fiecare zi. A devenit o experiență frustrantă.

Numărul meu principal de telefon este de la Glo, iar când funcționează, este adesea extrem de rapid. Totuși, nu mă pot baza pe ele în acest moment. Vedeți, dacă Etisalat devine frustrant, situația cu Glo este mult mai gravă. Nu am avut recepție de internet pe linia mea Glo în zile. Am apelat Glo Customer Care de câteva ori, dar probabil că sunteți deja conștienți de legendele acestor tipi; nu-i așa? Voi ajunge la serviciul de internet Glo într-un alt articol.

Oricum, văzând că am un dispozitiv MTN MiFi undeva undeva, pentru o judecată mai bună bazată pe ani de experiență, m-am gândit să încerc MTN. Un test foarte mic. Am încărcat o cantitate mică de timp de antenă și am subscris la unul dintre aceste planuri. Am vazut 3G aici pe MTN, dar jur de barba de aur a bunicului meu ca obtinerea de a face ceva in aceasta legatura este o durere in urma. Am fost atât de super-frustrat că am tweeted următoarea întrebare:

Întrebare rapidă: persoanele care utilizează serviciul de internet MTN Nigeria - cum se descurcă? #internet mobil

- Mister Mo® (@Mister_Mobility) 10 octombrie 2012

Iată câteva dintre răspunsurile:

Prin propria lor recunoaștere, utilizatorii de internet MTN se confruntă cu jurământul și blestemul. Pentru a fi sincer, m-am apropiat destul de mult de asta și aseară. Foarte aproape.

De asemenea, citiți: Întrebați mobilitatea: Problemă actualizarea Nokia N8 la Belle

Timp de ore, nu am putut încărca Twitter sau Facebook pe PC-ul meu. Fiind un design foarte ușor, MOBILITY.com.ng a încărcat bine. Conexiunea MTN este atât de rea încât nu am putut efectua un test de viteză pentru a avea date tangibile de prezentat în acest articol. Se continuă să se deconecteze la jumătatea testelor. Aș putea încerca din nou, mai ales acum că toată lumea este în pat și este puțin mai stabilă, dar deja sunt obosită. Vreau doar să scot acest articol și să mă întorc în pat.

Folosind alte servicii de internet, vorbesc cu un număr de prieteni care utilizează MTN pentru conexiunea la internet. Adesea, un mesaj pe care îi trimit le-a părăsit dispozitivul (un indicator confirmă acest lucru), dar nu se livrează la sfârșitul lor timp de până la 3 ore. Aceasta este experiența mea dacă vorbim prin BlackBerry Messenger, Yahoo Messenger sau WhatsApp. Acum, folosind MTN, atunci când trimit un mesaj de chat, uneori nu-mi părăsesc aparatul ore întregi. Da; este atât de rău.

Utilizabil pentru Batmen, Vampiri, Lycani și Vârcolaci
Nu mă înțelege greșit. Din experiență, internetul MTN este foarte util și poate oferi viteze ușor de gestionat, dar numai între orele 2 AM și 7 AM zilnic. Dacă sunteți un crawler de noapte, ar trebui să fiți mulțumiți de asta. Fac lucrurile de noapte din când în când, ca acum, pentru că tot ce am în prezent este MTN internet și trebuie să lucrez. Dar nu vreau să fiu treaz la 4.01 am în fiecare zi doar pentru a putea obține servicii de internet utilizabile.

Citește și: Și cursa este pe: Samsung merge și aur

Cei patru fantastici
Da; acest articol strălucește un accent pe internetul mobil MTN, deoarece, în opinia mea, este cel mai rău dintre loturi. Cu toate acestea, nu vă lăsați păcăliți să credeți că este vorba de fericire de 100% în altă parte.

Nu primesc semnalul Airtel 3G la reședința mea, așa că nu-l pot folosi.

Internetul mobil Glo merge în mod regulat Absent With Out Leave, așa cum a făcut în prezent. Am auzit că este în vacanță în Tema, Ghana.

Etisalat 3G este aici, dar se apropie treptat de poziția pe care o ocupă acum Glo 3G - merge și pleacă fără o îngrijire în lume.

MTEL .... Oh! Era o dată o rețea numită Mtel; dreapta? Cel pe care guvernul nu l-ar putea executa în mod profitabil.

Deci aici suntem. Avem cei patru Fantastice vii și lovind în orașele noastre, dar mântuirea este departe. Ca un nebun mobil confirmat, nu am subscrie NICIODAT la niciun serviciu de internet, altul decât cel mobil. Poate că este timpul să priviți departe de furnizorii GSM și să explorați alți ISP-i pentru o schimbare. Cobranet? RAPID? Iartă-mă pentru că sunt sceptică, dar mă îndoiesc că oricare dintre acești alții sunt mai buni. În plus, rămâne problema mobilității. Ce se întâmplă în timpul unei călătorii rapide de afaceri în afara orașului Lagos? Întoarceți-vă pe cei de la GSM?

Sigur că avem nevoie de un furnizor de servicii de internet mobil. Bună dimineața, oameni buni.

Recomandat
Lasă Un Comentariu