Principal » general » MTN Internet Service Blackout: Ziua 2

MTN Internet Service Blackout: Ziua 2

general : MTN Internet Service Blackout: Ziua 2

Ieri, am raportat că serviciul de internet al MTN a lipsit fără permis, lăsând abonații blocați.

Aparent, un număr semnificativ de membri obișnuiți de pe MobilityNigeria.com depind de serviciul de internet MTN, deoarece majoritatea au fost absenți de la întreruperea MTN. Este un nefericit faptul că, din când în când, în lumea IT, lucrurile se întâmplă - software-ul devine o glitch, prăbușirea sistemelor, bug-uri arunca rețele în dezordine, et al.

Oricare ar fi asta în spatele acestei întreruperi trebuie să fie tratată. La momentul publicării acestui articol, serviciul nu este încă înapoi. În plus, nu a existat nici o declarație din partea MTN cu privire la această problemă. Contactele noastre de acolo spun doar că clienții începuseră să se plângă luni. Aparent, problema a început ca o vină limitată atunci, înainte de a continua ieri.

Un lucru este sigur, MTN trebuie să-și pună actele împreună în ceea ce privește calitatea serviciilor. De fapt, toți operatorii noștri de telecomunicații trebuie să-și îmbunătățească calitatea serviciilor. Doar că, de foarte mult timp, MTN avea nevoie de makeover mai mult decât oricare altul.

Are cineva mai multe informații despre ceea ce se întâmplă cu internetul MTN în acest moment?

Recomandat
Lasă Un Comentariu